Reamintire parolă
Categorii
Soluție plată

Blog

Ingrijirea lentilelor de contact

Dacă abia ați început să purtați lentile de contact, este foarte important să știți cum să aveți grijă de ele pentru a preveni orice infecții ale ochiului. Pentru a asigura acest lucru, trebuie să urmăriți instrucțiunile specifice pentru tipul de lentile de contact pe care le purtați.

09.04.2018 16:45

Intelegerea retetelor de lentile de contact

Înainte de toate, trebuie să înțelegeți faptul că rețeta pentru ochelari este diferită de cea pentru lentile de contact. Așadar, dacă aveți doar o rețetă pentru ochelari de vedere și doriți să treceți la lentile de contact, trebuie să vizitați un medic specialist pentru a vă face un control și a vă oferi o rețetă.

Lentile de contact vs ochelari de vedere

Din ce în ce mai multe persoane suferă de probleme de vedere, unele mai grave, iar altele mai puțin. Indiferent de gravitate și de parametrii recomandați, există 2 metode de corecție care nu implică niciun fel de operație - ochelarii de vedere sau lentilele de contact.

Informatii generale lentile de contact

Dacă doriți să începeți să purtați lentile de contact, trebuie să înțelegeți diferite tipuri și modele care există. De asemenea, trebuie să vă gândiți cât de mult veți purta lentilele, la ce fel de activități va trebui să luați parte.

Cumparati lentile de contact online la lentilecontact.ro

Indiferent dacă folosiți lentile de contact constant sau doar ocazional, poate ați auzit deja pe cineva care cumpără lentile de contact online și v-a recomandat să faceți același lucru deoarece, pe lângă primirea acestora direct la domiciliu, este și mult mai ieftin decât într-un magazin optic. Așadar acum puteți economisi prin comandarea lor online!

3 pasi simpli pentru a pune si scoate lentilele de contact

Folosești lentile de contact pentru prima oară și nu ești sigur care sunt pașii de care trebuie să ții cont? Nu ai niciun motiv să fii îngrijorat, acest proces este foarte ușor, poate fi într-adevăr provocator prima dată, însă după ce te obișnuiești, totul pare mult mai simplu. Lentilecontact.ro a pregătit pentru tine pașii esențiali care trebuie urmați la punerea și la scoaterea lentilelor, indiferent de tipul acestora.

Cum sa alegi lentile de contact colorate

Lentilele de contact colorate sunt menite să schimbe aspectul ochilor. Acestea pot fi purtate în fiecare zi, sau cu rol de transformare a aspectului pentru un eveniment special, întrucât acestea există cu diferite culori din care poți alege. Prețul lentilelor de contact colorate este ceva mai ridicat decât al lentilelor cu dioptrii, însă pentru rezultatul final, clienții noștri spun că merită.