Filtrare

Ochelari de soare Polaroid

Alegeți dintr-o selecție largă de ochelari de soare Polaroid la prețuri de până la 30-80% față de prețurile din magazin.

  Ochelari de soare de marcă de calitate superioară la prețuri accesibile


Polaroid este una dintre cele mai populare și mai longevive mărci de rame de ochelari și ochelari de soare din țara noastră. Produsele lor combină formele distractive și moderne cu calitatea și moda. Modelele lor de ochelari de soare au devenit, de asemenea, renumite ca marcă lider în materie de lentile polarizate.

Gama noastră de optică include ochelari de soare de aviator Polaroid de inspirație retro, ochelari de soare de tip pisicuță, ochelari de soare rotunzi tradiționali și ochelari de soare pătrați, dreptunghiulari și dreptunghiulari mai aerodinamici și moderni. Modelele cu jante ovale și rotunjite completează gama, astfel încât toată lumea poate găsi ochelarii de soare Polaroid care se potrivesc cel mai bine formei feței și stilului lor.

  Ochelari de soare Polaroid

  De ce lentile polarizate?


Marca Polaroid este renumită pentru că a inventat materialul polarizat utilizat la fabricarea ochelarilor și a lentilelor. Dar ce înseamnă polarizarea și de ce sunt buni ochelarii de soare Polaroid?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată în lume de Edwin H. Land, care a inventat materialul polarizant care poate fi aplicat pe lentilele ochelarilor de soare, făcând ca lentilele și ochelarii de soare să fie polarizate.

Ochelarii de soare cu material polarizat filtrează strălucirea razelor orizontale de lumină, cum ar fi lumina reflectată de apă, de pământ, de diverse suprafețe, și transmit doar razele de lumină în direcție verticală. De asemenea, acestea reduc strălucirea, oferind o experiență vizuală mult mai bună. Acestea sunt potrivite în special pentru sport, condus, mersul pe jos sau pur și simplu pentru persoanele cu ochi deosebit de sensibili la lumină.

  Ochelari de soare polarizați la preț redus de la eOptika


Avem o ofertă specială la ochelarii de soare pentru femei Polaroid pentru femei atât în opticile noastre, cât și în magazinul nostru online, astfel încât puteți cumpăra produse originale cu reduceri de până la 20-50%. Vindem numai produse originale și garantăm autenticitatea produselor noastre. Alegeți dintre ochelarii de soare Polaroid pentru copii și ochelarii de soare Polaroid pentru bărbați la prețuri și oferte de până la 30-80% față de prețurile din magazin.

  Tot ce ați vrut să știți despre ochelarii de soare Polaroid