Filtrare
Preț (RON)
68,77 lei - 376,87 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
42 - 55
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare Polaroid pentru copii

 

129produse
 

Ochelari de soare pentru copii Polaroid la prețuri accesibile

Polaroid este una dintre cele mai populare și mai vechi mărci cunoscute și respectate de ochelari și ochelari de soare. Produsele lor combină forme moderne și distractive cu calitatea și moda. Modelele lor de ochelari de soare au devenit de asemenea faimoase ca fiind brandul principal al lentilelor polarizate.

În gama noastră largă de produse, puteți găsi ochelari de soare aviator Polaroid inspirați de retro, ochelari de soare cat-eye captivanți, ochelari de soare rotunzi tradiționali, precum și modele mai moderne și dreptunghiulare. Modelele ovale și cu margini rotunjite completează selecția astfel încât fiecare să poată găsi ochelarii de soare Polaroid care se potrivesc cel mai bine formei feței și stilului lor.

Ochelari de soare Polaroid

Lentila polarizată

Marca Polaroid a devenit faimoasă pentru inventarea materialului polarizat utilizat în producția de ochelari și lentile. Dar ce înseamnă polarizarea și de ce sunt buni ochelarii de soare Polaroid?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată de Edwin H. Land, care a inventat materialul de polarizare care putea fi aplicat lentilelor ochelarilor de soare, polarizând astfel lentila și făcând-o simultan un pereche de ochelari de soare.

Ochelarii de soare echipați cu material polarizat filtrează razele de sclipire care ajung orizontal, cum ar fi lumina care se reflectă în apă, pe sol și pe diverse suprafețe, permițând doar razelor de lumină verticale să treacă. De asemenea, reduc sclipirea, oferind o experiență de vedere mult mai bună. Sunt potriviți în special pentru sporturi, conducere, mers pe jos sau pur și simplu pentru cei ai căror ochi sunt deosebit de sensibili la lumină.

Promovare ochelari de soare pentru copii Polaroid

Ochelari de soare pentru toate vârstele! În plus față de ochelarii de soare pentru femei și bărbați Polaroid, gama noastră include și modele de ochelari de soare pentru copii Polaroid. Să avem grijă de ochii copiilor în fiecare sezon.

Colecția de ochelari de soare pentru femei Polaroid

În colecția de ochelari de soare pentru femei Polaroid, puteți găsi atât piese moderne, cât și clasice. Alegeți între negru, maro, gri și alte combinații de culori și comandați-vă ochelarii de soare Polaroid preferați pentru femei.

Colecția de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid

În magazinul nostru online, nu veți fi dezamăgit de colecția de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid. Modelele de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid urmează ultimele tendințe în fiecare sezon, astfel încât fiecare să își poată găsi ochelarii de soare preferați.

Ochelari de soare polarizate în gama LentileContact

În magazinul online al opticianului nostru, oferim o promovare deosebită a ochelarilor de soare pentru femei de la Polaroid. Vândem doar produse originale și garantăm autenticitatea produselor. Alegeți dintre ochelarii de soare pentru copii Polaroid și prețurile și ofertele pentru ochelarii de soare pentru bărbați Polaroid.

Ochelari de soare Polaroid

Alegeți dintre cele mai recente piese din colecția de ochelari de soare Polaroid. Descoperiți stilul modern și tineresc al ochelarilor de femei și piesele de ochelari de bărbați și cumpărați-vă ochelarii preferați.

Videoclipuri de campanie ochelari de soare Polaroid