Filtrare

Picături de ochi

 

Picături pentru ochi pentru purtătorii de lentile de contact


Atunci când purtați lentile de contact, este important ca lentila să "plutească" pe o peliculă lacrimală de o calitate și cantitate corespunzătoare. În caz contrar, lentila se freacă de suprafața corneei, ceea ce, pe lângă faptul că provoacă o senzație de corp străin și, eventual, o durere usturătoare, poate oferi agenților patogeni o lumină verde prin micile leziuni cauzate și, prin urmare, poate duce la o inflamație corneană severă. Frecarea menționată mai sus poate irita suprafața ochiului, provocând pătrunderea celulelor inflamatorii și apariția unei inflamații cronice.Gama noastră include atât picături pentru ochi fără conservanți, cât și picături pentru ochi care conțin conservanți. Cu ajutorul funcției de filtrare de pe site-ul nostru, toată lumea poate găsi produsul perfect pentru ei. Pentru purtătorii de lentile de contact, vă recomandăm gama noastră de picături pentru ochi pentru utilizare cu lentile de contact.Iritarea ochilor atunci când se poartă lentile de contact


Lentilele de contact moderne de astăzi sunt fabricate din materiale respirabile, care sunt cel mai puțin susceptibile de a irita ochii. Acestea pot menține ochii umeziți pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât există un risc mai mic de ochi uscați.


Cu toate acestea, purtătorii de lentile de contact sunt sfătuiți să folosească o picătură pentru ochi adecvată care poate reface umiditatea în câteva momente, dacă este necesar.De obicei, lentilele de contact pot provoca o inflamație crescută la nivelul ochilor atunci când se murdăresc sau sunt folosite în exces. Asigurați-vă întotdeauna că lentilele sunt folosite cu o bună igienă și că nu sunt purtate mai mult decât perioada recomandată. Așadar, dacă purtați lentile de contact zilnice sau lunare, acordați o atenție sporită timpului de purtare. Lentilele de contact nu sunt recomandate pentru ochii roșii, vă rugăm să consultați mai întâi medicul oftalmolog.Systane Ultra picături oculare fără conservanți pentru purtătorii de lentile de contact


O picătură oculară bine aleasă oferă o soluție imediată și de lungă durată, ajută la recuperarea filmului lacrimal, reduce senzația de corp străin, reduce senzația de arsură, reduce evaporarea stratului apos. Se recomandă să citiți informațiile corespunzătoare despre tratament înainte de utilizare.


 


Picături de ochi pentru ochi uscați


Ochiul uscat este o afecțiune oftalmologică frecventă care are un impact semnificativ asupra calității vieții prin afectarea acuității vizuale și prin disconfortul pe care îl provoacă. Aceasta poate afecta persoane de toate vârstele și poate compromite rezultatul operațiilor de cornee, cataractă și chirurgie refractivă.


O funcționare defectuoasă a glandelor Meibomian din pleoape duce la o deteriorare a calității stratului lipidic care sigilează filmul lacrimal, ceea ce duce la o evaporare mai rapidă de pe suprafața oculară. Simptomele ochiului uscat pot fi influențate de diverși factori: climă, aer uscat, fum, praf, factori de mediu. Picăturile pentru ochi revitalizează ochii obosiți și iritați.


 


Tipuri de ochi uscați


În funcție de tipurile de ochi uscați, pe baza prezenței sau absenței simptomelor oculare și a semnelor obiective, boala ochiului uscat poate fi de tip deficit de apă, evaporativ și mixt.


 


Picături pentru ochi utilizate pentru tratarea ochilor uscați


Aceste tipuri de picături pentru ochi sunt utilizate pentru a ameliora temporar senzația de arsură și iritarea cauzată de ochii uscați. Dacă simțiți disconfort persistent la nivelul ochilor sau lăcrimare severă, tulburări de vedere sau înroșirea ochilor, de exemplu, întrerupeți utilizarea picăturilor oftalmice și consultați medicul oftalmolog, deoarece afecțiunea se poate agrava.


Dacă simptomele nu se diminuează sau nu dispar după câteva zile, este important să consultați un specialist.


Categorii de picături pentru ochi  • Picături de ochi pentru ochi foarte uscați;

  • Picături pentru ochi pentru lentile de contact;

  • Picături pentru ochi pentru utilizare după regenerare, rănire sau intervenție chirurgicală;

  • Picături de ochi pentru ochi uscați;

  • Picături pentru ochi fără conservanți.


Simptomele ochiului uscat


Uscăciunea ochilor poate fi ușoară sau severă. Simptomele ochiului uscat pot include: dureri de ochi, dureri de cap, strabism, vedere încețoșată, ochi obosiți, crampe musculare. Picăturile noastre pentru ochi uscați sunt disponibile într-o varietate de tipuri de ambalaje diferite.


Pentru simptomele ușoare cauzate de ochii uscați, puteți alege dintr-o gamă de picături pentru ochi și lacrimi artificiale. Vă rugăm să citiți întotdeauna instrucțiunile pentru produsul pe care l-ați ales înainte de utilizare.


La fel ca toate medicamentele, picăturile pentru ochi pot provoca efecte secundare, dar nu toată lumea le va resimți. Ocazional, la locul de aplicare pot apărea vedere încețoșată, ușoară inflamație (iritație) a conjunctivei, pupile dilatate, reacții locale (arsură, roșeață, umflături, durere, mâncărime). Utilizarea excesivă și frecventă poate provoca senzație de arsură, înțepături.


Utilizarea picăturilor pentru ochi poate oferi o ameliorare rapidă a simptomelor ușoare, dar dacă apar reacții locale, vedere încețoșată persistentă sau dacă roșeața ochiului persistă, vă rugăm să solicitați sfatul unui specialist.


În condiții severe, trebuie acordată o atenție deosebită pentru a evita o eventuală conjunctivită. Cel mai frecvent semn al conjunctivitei este înroșirea ochiului. Aceasta este urmată de lăcrimare severă, secreții, mâncărime și, în cazuri mai grave, durere și senzația de corp străin în ochi. Dacă aveți conjunctivită (o infecție bacteriană a ochiului), puteți obține picături pentru ochi fără prescripție medicală, dar dacă problema este severă, trebuie să consultați un medic și să folosiți produsele pe care acesta vi le prescrie.


Oferim, de asemenea, picături pentru ochi fără conservanți. Este important să urmați instrucțiunile oftalmologului dumneavoastră și instrucțiunile de utilizare a produsului pentru a asigura o aplicare corectă.


Comandați picături pentru ochi onlineCumpărați marca dvs. preferată de picături pentru ochi cu livrare rapidă și chiar gratuită în funcție de suma totală a produselor. Informațiile actuale privind taxele de livrare pot fi găsite pe pagina de livrare și plată din magazinul online Lentilecontact.ro . Trebuie doar să vă înregistrați în magazinul nostru online cu o adresă de e-mail și o parolă.