Nu există acest produs în magazin

Tipul căutării

Unde să caute

Categorii

Preț

RON
-
RON

  Moda redefinită, rafinament, eleganță atemporală


Colecția de ochelari de soare Dolce & Gabbana este o reflectare fidelă a stilului caracteristic al brandului: extravaganța, sensibilitatea și șicitatea transpiră din fiecare piesă rafinată, lucrată până la cele mai mici detalii și o calitate rafinată. De la stiluri clasice, curate, la culori și modele izbitoare, ochelarii de soare Dolce & Gabbana sunt disponibili într-o gamă care oferă alegerea perfectă pentru orice ocazie.

Casa de modă a fost fondată în 1985 de Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Cei doi designeri italieni s-au întâlnit la Milano în 980, când lucrau pentru aceeași casă de modă. În 1982, au fondat un studio de design, care, în timp, s-a transformat în "Dolce & Gabbana". Prima lor colecție pentru femei a fost prezentată în 1985 la Milano, unde au deschis primul lor magazin un an mai târziu. În prezent, compania vinde, de asemenea, propriile sale game de modă de lux, parfumuri, ceasuri, poșete și bijuterii.

Marca reprezintă perfect simțul italian nealterat al luxului și dolce vita. Ochelarii de soare pentru bărbați Dolce & Gabbana sunt ușori, sportivi și totuși eleganți. Ochelarii și ochelarii de soare emblematici reflectă stilul luxos și senzualitatea. Iar colecțiile de ochelari de soare pentru femei Dolce & Gabbana sunt definite de farmec, farmec și o estetică inconfundabilă.

  Ochelari de soare Dolce & Gabbana

  Ce stiluri și forme de ochelari de soare există?


Există nenumărate stiluri și forme de ochelari de soare din care puteți alege. Moda se schimbă de la an la an, dar există întotdeauna stiluri și modele care sunt considerate clasice veșnice. Marca noastră de ochelari de vedere Dolce & Gabbana oferă forme rotunde, fluture, cat eye, aviator și pătrate. Ceea ce este cu adevărat important este ca ochelarii de soare pe care îi alegeți să se potrivească formei feței dumneavoastră și să protejeze zonele pe care doriți să le protejați: ochii și zona delicată din jurul ochilor.

  Ce fel de ochelari de soare se potrivesc bine?


În timp ce calitatea lentilelor și confortul sunt cei mai importanți factori atunci când cumpărați ochelari de soare, este recomandabil să acordați atenție și designului. Este important ca ochelarii de soare să nu fie prea mici și să poată acoperi zona pe care doriți să o protejați. Atunci când alegeți ochelari de soare, este important să luați în considerare și forma feței. O formă rotundă a feței poate fi făcută mai interesantă cu o ramă unghiulară, în timp ce o ramă ovală sau rotundă va adăuga mult interes unei fețe unghiulare.

  Ochelari de soare originali Dolce & Gabbana vânzare, până la 40% reducere


Există atât de multe magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă de încredere și informativă. Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre.

Dacă doriți să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot ajuta cu toate nevoile dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem! Magazinul nostru web oferă una dintre cele mai mari selecții de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare, ochelari de monitorizare din țară, unde puteți găsi, de asemenea, cele mai accesibile rame de ochelari Dolce & Gabbana, ochelari Dolce & Gabbana, modele de ochelari de soare Dolce & Gabbana la prețuri foarte bune. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, cărora le pasă ca dvs. să primiți în mâini produse de cea mai bună calitate.

Tot ce ai vrut să știi despre ochelarii de soare Dolce & Gabbana

 


Videoclipuri proaspete din campania Dolce & Gabbana