Filtrare

Ochelari de soare Dolce & Gabbana

Găsiți ochelarii de soare Dolce & Gabbana la prețuri cu până la 30-40% mai mici decât cele din magazin pe Lentilecontact.ro.

Colectia de Ochelari de Soare Dolce & Gabbana

Coleția de ochelari de soare Dolce & Gabbana reflectă fidel stilul distinctiv al brandului: extravaganță, sensibilitate și eleganță emană din fiecare detaliu al acestor piese de înaltă calitate, excelent lucrate. Gama lor cuprinde totul, de la modele curate și clasice până la tipuri captivante, bogate în culori și modele, permițându-ne să alegem cea mai potrivită creație de ochelari de soare Dolce & Gabbana pentru orice ocazie.

Casa de modă a fost fondată în 1985 de Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Cei doi designeri italieni s-au întâlnit în Milano în 1980, lucrând pentru aceeași casă de modă. Au înființat un studio de design în 1982, care s-a dezvoltat ulterior în "Dolce & Gabbana". Au prezentat prima lor colecție pentru femei la Milano în 1985, unde au deschis primul lor magazin un an mai târziu. Compania se ocupă acum și cu propriile sale produse de modă de lux, parfumuri, ceasuri, portofele și bijuterii.

Brandul reprezintă perfect autenticul lux italian și stilul de viață dolce vita. Modelele de ochelari de soare pentru bărbați Dolce & Gabbana sunt ușori, sportivi, dar eleganți. Modelele iconice de ochelari de vedere și de ochelari de soare reflectă stilul luxos și senzualitatea. Colecțiile de ochelari de soare pentru femei Dolce & Gabbana sunt definite de alură, strălucire și estetică de neconfundat.

Ochelari de Soare Dolce & Gabbana

Stil și Formă la Ochelarii de Soare Dolce & Gabbana

Putem alege din numeroase stiluri și forme de ochelari de soare. Moda se schimbă de-a lungul anilor, dar există întotdeauna stiluri și designuri considerate clasice eternale. În gama brandului Dolce & Gabbana a magazinului nostru optic, puteți găsi ochelari de soare rotunzi, în formă de fluture, de tip cat-eye, pilot sau chiar pătrate. Este foarte important ca ochelarii aleși să se potrivească formei feței și să protejeze corespunzător zonele dorite: ochii și zona sensibilă din jurul ochilor.

Ochelari de Soare - Ce Ți se Potrivește Bine?

Când achiziționați ochelari de soare, cea mai importantă considerație este calitatea lentilei și confortul, dar designul este, de asemenea, important. Asigurați-vă că ochelarii de soare nu sunt prea mici și sunt capabili să acopere zona dorită. În momentul alegerii ochelarilor de soare, este de asemenea recomandat să țineți cont de forma feței. O ramă în formă de pătrat poate face o față rotundă mai interesantă, în timp ce ochelarii cu formă ovală sau rotundă pot estompa o față pătrată.

Colectia de Ochelari de Soare Dolce & Gabbana

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați doar de la surse fiabile și verificabile. Magazinul nostru optic vinde doar produse originale și garantează autenticitatea lor.

Magazinul nostru online oferă una dintre cele mai mari selecții de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare, ochelari de protecție pentru calculator, unde puteți găsi, de asemenea, cele mai avantajoase rame pentru ochelari Dolce & Gabbana, ochelari Dolce & Gabbana și modele de ochelari de soare Dolce & Gabbana la prețuri excelente. Opticienii noștri calificați și experimentați vă pregătesc ochelarii, asigurându-vă că primiți cele mai bune produse de calitate.

Ochelari Dolce Gabbana

Alegeți din colecția de ochelari de lux, colorați ai brandului Dolce & Gabbana. În magazinul nostru online, ochelarii de femei și ochelarii de bărbați, toată lumea poate găsi modelul perfect pentru ei.

Modele de Ochelari de Soare în Gama LentileContact.ro

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați doar de la surse fiabile și verificabile. Magazinul nostru optic vinde doar produse originale și garantează autenticitatea lor. Alegeți din gama noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii.

Videoclipuri cu Ochelari de Soare Dolce & Gabbana