Filtru
Dioptrie
Lentile/cutie
-
3 - 6
Permeabilitate la oxigen
-
110 - 131
6 produse  

Produse originale

365 zile drept de retur

  Lentile de contact PureVision - Vitalitate bogată în oxigen pentru ochi


Bausch & Lomb PureVision este cea mai recentă generație de lentile de contact. Datorită permeabilității sale ridicate la oxigen, oferă purtătorului un confort continuu pe tot parcursul zilei. Secretul acestui confort ridicat este hidrogelul de silicon balafilcon A. Acest ingredient inovator conferă lentilelor o permeabilitate foarte mare la oxigen, menținând în același timp un conținut scăzut de apă. Spre deosebire de lentilele cu un conținut ridicat de apă, aceasta nu perturbă echilibrul natural al PH-ului ochiului, ceea ce sporește și mai mult senzația de confort. Datorită designului special al lentilelor de contact Bausch & Lomb PureVision, lentilele se potrivesc perfect în ochi, astfel încât nici măcar nu veți observa că purtați lentile de contact!

Bausch & Lomb are mare grijă ca lentilele sale să fie accesibile tuturor. În conformitate cu principiul conform căruia nu există doi ochi la fel și nici doi pacienți la fel, aceștia au dezvoltat o gamă de lentile PureVision.

Familia de lentile de contact PureVision include lentilele PureVision Toric, care oferă o soluție pentru pacienții cu astigmatism. Cu această lentilă, ei pot experimenta gradul ridicat de libertate pe care o lentilă de contact îl poate oferi în comparație cu ochelarii.

Pentru cei care poartă ochelari multifocali, lentilele de contact PureVision Multifocal sunt soluția. Cu această lentilă, veți vedea perfect atât de aproape, cât și de departe. O gamă mai largă de lentile de contact găsiți aici .

Preț și gamă imbatabilă de lentile de contact PureVision
Lentiledecontact.ro oferă cele mai bune prețuri la lentilele de contact PureVision atunci când le comandați, așa că nimic nu vă împiedică să experimentați senzația excepțională de libertate pe care o oferă aceste lentile. Odată ce ați ales lentilele PureVision, nu veți mai trece la altceva, așa că de ce să nu le încercați pentru dumneavoastră?