Filtrare
Preț (RON)
72,67 lei - 252,07 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
2 - 6
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
110 Dk/t - 175 Dk/t
Conținut de apă (%)
24 % - 33 %
Filtru UV
Lentile colorate
Culori disponibile
Alte caracteristici

Lentile de contact Air Optix

 

9produse

Air Optix Plus HydraGlyde (3 lentile)

79,90 lei
Pe stoc

Air Optix Plus HydraGlyde (6 lentile)

135,90 lei
Pe stoc

Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism (3 lentile)

105,90 lei
 

Air Optix Night & Day Aqua (3 lentile)

135,90 lei
 

Air Optix Night & Day Aqua (6 lentile)

229,90 lei
Pe stoc

Air Optix Colors (2 lentile)

109,90 lei
Pe stoc

Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal (3 lentile)

115,90 lei
 

Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism (6 lentile)

189,90 lei
 

Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal (6 lentile)

219,90 lei
 

  Lentile de contact Air Optix -30-70% reducere
Lentilele de contact Air Optix de la Alcon (fosta Ciba Vision)sunt acum disponibilke pe lentiledecontact.ro și au stabilit un nou standard în ceea ce privește permeabilitatea la oxigen. Permeabilitatea ridicată a oxigenului este crucială pentru o respirație corneană adecvată, asigurând un confort de lungă durată pe tot parcursul zilei. Oxigenarea retinei este deosebit de importantă dacă lucrați în fața unui ecran sau într-un mediu cu aer condiționat sau cu fum.

Datorită noilor caracteristici revoluționare ale lentilelor de contact Air Optix, puteți lăsa lentilele de contact timp de o noapte fără să vă treziți a doua zi cu senzația de disconfort și usturime.

Lentilele de contact Air Optix Aqua sunt special concepute pentru persoanele cu ochi uscați, păstrând umiditatea naturală a ochiului datorită tehnologiei TriComfort, oferind un confort de lungă durată. De asemenea, au o permeabilitate extrem de mare la oxigen. Marginea special concepută a lentilei de contact asigură o potrivire perfectă pe ochi.

  Inovația Alcon
Alcon a dezvoltat lentilele de contact Air Optix for Astigmatism și Air Optix Multifocal pentru purtătorii de astigmatism și de lentile multifocale, astfel încât aceștia pot acum să experimenteze beneficiile tehnologiei Air Optix. Produsul vedetă al gamei Air Optix este lentila de contact Air Optix Night & Day. Dezvoltate special pentru cei care nu doresc să se deranjeze cu lentile de contact, aceste lentile nu necesită întreținere și pot fi purtate continuu timp de până la 1 lună.

Toate lentilele de contact Air Optix au un design special care le permite să fie poziționate stabil pe ochi pentru o mai bună vedere. Această stabilitate face, de asemenea, ca introducerea și scoaterea lentilelor să fie extrem de ușoară și rapidă. Iar culoarea albastru deschis face mai ușor de găsit lentilele de contact pe ochi sau în depozit. Conform celor mai multe recenzii despre lentilele de contact Air Optix, atunci când alegeți Air Optix, obțineți o lentilă ușor de utilizat și de o calitate extrem de ridicată.

Prețul favorabil al lentilelor de contact Air Optix și gama largă de lentile de contact.
Aruncați o privire la gama noastră și comandați lentilele de contact Air Optix preferate pentru o fracțiune din prețul din magazin, lentiledecontact.ro!