Filtrare
Preț (RON)
40,56 lei - 127,01 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
Pentru călătorii

Soluție lentile de contact Boston

 

9produse

Boston este marca numărul 1 recomandată de medicii oftalmologi ca soluție pentru lentilele de contact rigide.

Bausch and Lomb oferă o gamă variată de produse de îngrijire a lentilelor de contact dure. Aceste soluții sunt concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastră individuale de îngrijire și curățare a lentilelor permeabile la gaz.

Boston Simplus: O soluție de lentile multifuncțională, de curățare și depozitare, care are capacitatea de a elimina depunerile de toate tipurile, în special cele proteice. Pentru rezultate optime, este recomandată depozitarea lentilelor de contact pe timp de noapte în soluție Boston, iar de dimineață este indicată frecarea și clătirea acestora înainte de utilizare.

Boston Advance Cleaner: Această soluție de lentile de contact zilnică utilizează gel de siliciu pentru a îndepărta toate proteinele și depunerile de pe suprafața. Pentru utilizare, puneți 2-4 picături de soluție pe lentila de contact și apoi frecați între degete timp de 20 de secunde. Clătiți bine detergentul și apoi păstrați lentilele de contact peste noapte cu soluția Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Original Conditioning Solution: Condiționează și dezinfectează lentilele de contact. Este indicat să se lase lentilele de contact la înmuiat timp de cel puțin 4 ore. Această soluție conține un agent de umezire care învelește întreaga suprafață a lentilelor pentru a le umezi și a le face netede și confortabile. Această componentă are ca scop reducerea frecării dintre lentile și ochi.

Boston Advance Conditioning Solution: Soluție ideală pentru dezinfectarea, depozitarea și îmbunătățirea umezelii lentilelor de contact. Această soluție este concepută pentru a fi asociată ca un al doilea pas în procesul de îngrijire a lentilelor, după utilizarea soluției Boston Advance Daily Lens Cleaner.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.