Boston Simplus (120 ml)

Soluții lentile de contact
49,70 RON
44,90 RON
-10%
Informații referitoare la stoc
- +

Info produs

Marcă
Boston
Producător
Bausch & Lomb
Volum
Sub 120 ml
Tip
Multifuncțională (lentile dure)
Numar articol
BS120

Descriere

Descriere soluție Boston Simplus 120 ml

Lichid de îngrijire multifuncțional pentru curățarea lentilelor de contact dure. Formează un strat pe suprafața lentilelor, menținând o hidratare îmbunătățită a lentilelor pe tot parcursul zilei.

Special concepută pentru lentilele de contact dure, permeabile la gaze, din acrilat de fluorosilicon și acrilat de silicon.

Soluția multifuncțională Boston SIMPLUS® îndepărtează proteinele și lipidele de pe suprafața lentilelor și elimină chiar și depunerile dificile. Această soluție poate fi utilizată și pentru clătirea lentilelor de contact. Această operațiune îndepărtează depunerile de suprafață desprinse de pe lentilă.

Componenta multipolimerică formează un strat pe suprafața lentilelor de contact, facilitând plasarea acestora pe ochi și asigurând o umezire uniformă și îmbunătățită. Agentul de umezire patentat menține umectabilitatea lentilelor de contact. Formula este formulată pentru a avea un efect calmant asupra ochilor. Această soluție este eficientă atât pentru curățare, cât și pentru dezinfectare, fără a deteriora ochii atunci când sunt introduse lentilele de contact!

 

FUNCȚII:

 • Curăță;
 • Dezinfectează;
 • Hidratează;
 • Menține;
 • Îndepărtează depunerile proteice.

 

INDICAȚII:

Îndepărtați inelul de etanșare din plastic de pe gâtul recipientului înainte de prima utilizare. Dacă inelul lipsește sau este deteriorat, nu utilizați soluția.

 

CONTRAINDICAȚII:

Nu folosiți produsul dacă sigiliul lipsește sau este deteriorat!

 

UTILIZARE:

 • Spălați-vă pe mâini cu un săpun blând (Atenție - săpunurile lichide pot conține agenții de suspensie pe bază de ulei).
 • Puneți lentilele într-un suport gol de lentile de contact și umpleți cu soluție proaspătă Boston SIMPLUS Multi-Action. Lăsați lentilele în soluție pentru cel puțin patru (4) ore, sau peste noapte înainte de a le purta din nou. Folosiți mereu soluție proaspătă pentru înmuierea și păstrarea lentilelor.
 • Spălați-vă pe mâini cu un săpun blând înainte de a curăța (freca) lentilele. După înmuierea lentilelor, scoteți-le din suportul special, frecațile pe ambele părți cu grijă utilizând 4 picături de soluție Boston SIMPLUS Multi-Action în palmă pentru 20 de secunde. Nu mai este necesară utilizarea unei soluție de curățare zilnică!
 • Clătiți pentru aproximativ 5 secunde cu un flux intens de soluție Boston SIMPLUS Multi-Action pentru a îndepărta posibilele depuneri pentru a putea aplica lentilele.
 • Curățați cu grijă interiorul suportului de lentile de contact cu apă caldă și uscați în mod natural după fiecare utilizare.
 • Aruncați soluția la 90 de zile de la deschiderea ambalajului. Păstrați data deschiderii pe spațiul special pe care îl găsiți pe spatele sticlei. Notă - Dacă este folosită zilnic, soluția va fi epuizată înainte de 90 de zile.

Recenzii

Înscrieți-vă la newsletter și fiți printre primii care află despre promoțiile și noutățile noastre