Filtrare
Preț (RON)
90,87 lei - 1 856,27 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
40 - 170
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Tip ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare pentru bărbați

 

3887produse
 

Ochelari de Soare pentru Bărbați la Cele Mai Bune Prețuri

Moda este în continuă schimbare, influențată de era în care trăim, de sezoane, de vreme și în special de designerii celor mai mari case de modă și de noile lor colecții. Este îmbucurător faptul că diferiți designeri de renume și case de modă nu economisesc eforturi pentru a-și imagina noi colecții în concordanță cu tendințele actuale, deoarece astfel ochelarii de soare pot deveni cu adevărat un mijloc de exprimare a sinelui. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm cea mai importantă funcție a lor, care nu este alta decât protejarea vederii noastre.

Rolul principal al ochelarilor de soare este de a proteja ochii de radiația ultravioletă (UV) nocivă a soarelui. Acest lucru este crucial, deoarece razele UV sunt periculoase pentru vederea noastră și pot avea un impact dăunător asupra ochilor noștri. Dacă sunt lăsați neprotejați, cresc riscul de a dezvolta cataractă, degenerescență maculară sau anumite afecțiuni ale conjunctivei. Ochelarii de soare de înaltă calitate cu filtru UV nu doar ne protejează de razele nocive, ci ne ajută și să vedem clar în lumină puternică și orbitoare, în timp ce protejează pielea sensibilă din jurul ochilor.

Atunci când cumpărați ochelari de soare, căutați întotdeauna eticheta cu protecție UV 400, deoarece indică faptul că ochelarii de soare sunt echipați cu protecție UV 100% și respectă cerințele legale ale țării. Aceste reguli definesc câtă lumină UV trebuie să filtreze o pereche de ochelari de soare pentru a asigura o purtare sigură.

Beneficiile Ochelarilor de Soare Polarizați

Lentilele de la ochelarii de soare polarizați filtrează razele de lumină orbitoare care vin în orizontală, precum cele reflectate de apă, pământ și diverse suprafețe. Acest lucru reduce strălucirea, oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. Ochelarii de soare polarizați pot fi o alegere excelentă pentru activități precum sporturile, conducerea, plimbările sau chiar pescuitul.

Răsfoiți selecția noastră de peste 1000 de ochelari de soare polarizați pentru bărbați, ochelari de soare polarizați pentru femei și ochelari de soare polarizați pentru copii și găsiți modelele care vi se potrivesc cel mai bine la prețuri cu adevărat favorabile.

Ochelari de Soare pentru Conducere pentru Bărbați

Când alegeți ochelari de soare, este important să luați în considerare designul ramei: acesta nu ar trebui să obstrucționeze niciodată vederea periferică. Un alt factor esențial este culoarea lentilelor. Lentilele prea închise, prea colorate și/sau reflectante pot perturba vederea și afecta percepția precisă a culorilor. Ochelarii ideali pentru conducere sunt cei cu lentile maro sau gri, echipate cu polarizare.

Ochelari de Soare cu Prescripție pentru Bărbați

Natural, ochelarii de soare pentru bărbați sunt disponibili și în versiuni cu prescripție. Este esențial ca purtătorii de ochelari să aibă o vedere corectă chiar și în lumina soarelui strălucitor. O soluție pentru acest lucru este trecerea la lentile de contact și purtarea ochelarilor de soare deasupra lor în zilele însorite. Cu toate acestea, nu toți purtătorii de ochelari folosesc lentile de contact, ceea ce face ochelarii de soare cu prescripție soluția perfectă pentru ei.

O Gamă Largă de Modele de Ochelari de Soare pentru Bărbați

Ar trebui să achiziționați ochelari de soare doar de la o sursă de încredere. Ochelarii de soare de calitate scăzută nu pot doar să nu vă protejeze ochii de razele nocive, ci pot și să îi expună pericolelor în anumite cazuri. Lentilele excesiv de întunecate pot determina dilatarea pupilelor, permițând razele nocive să pătrundă și mai mult în ochi fără o filtrare adecvată.

Magazinul nostru online oferă ochelari de soare de la numeroase mărci de lux renumite, inclusiv ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray-Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace, ochelari de soare Guess, ochelari de soare Police, ochelari de soare Tommy Hilfiger, ochelari de soare Tom Ford, ochelari de soare Carrera și multe alte mărci de ochelari de soare de lux pentru bărbați. Nu ratați ofertele noastre speciale pentru ochelari de soare pentru bărbați!