Filtrare

Ochelari de soare Carrera

Găsiți ochelarii de soare Carrera preferați din gama noastră largă de produse optice la prețuri cu până la 15-30% mai mici decât în magazin.

Ochelari de Soare Carrera: Stil și Calitate la Cel Mai Bun Preț

Carrera este fără îndoială una dintre cele mai de succes și populare mărci de ochelari și ochelari de soare din lume, fondată de Wilhelm Anger în 1956 în Austria. Carrera și-a luat inițial numele de la legendara cursă auto Carrera Panamericana, considerată una dintre cele mai periculoase curse auto, care a traversat întreaga lungime a Mexicului. Inițial, gama de produse a companiei consta în căști de motocicletă și schi, dar s-a extins ulterior pentru a include ochelari de soare sportivi, rame optice pentru ochelari și ochelari de vedere.

Unul dintre principalele avansuri ale mărcii a venit atunci când Anger a patentat Optyl în 1964, un material extrem de durabil, ușor și hipoalergenic, capabil să ofere o elasticitate și stabilitate dimensională mai bune decât orice alt plastic. Impactul Optylului asupra industriei se simte și astăzi, deoarece majoritatea ochelarilor de soare de înaltă calitate sunt încă fabricați din acest material.

Un alt pas semnificativ pentru marcă a venit în 1974, când numele companiei a fost schimbat în CARRERA International și s-a mutat la Traun. În acea perioadă, ochelarii de soare Carrera erau deja vizibili la aproape toate evenimentele sportive majore, cum ar fi Formula 1 sau Jocurile Olimpice de Iarnă. Nu este de mirare că ochelarii lor de soare sportivi, eleganți, dar discrete, au atras rapid atenția pe care o meritau.

Ochelari de soare Carrera

Ochelari de Soare pentru Bărbați Carrera - Eleganță, Stil

Colecția de ochelari de soare pentru bărbați Carrera prezintă un limbaj de design puternic în fiecare sezon. Modelele de ochelari de soare pentru bărbați simbolizează întotdeauna forța și eleganța. Sunt o alegere perfectă pentru fiecare grupă de vârstă și fiecare ocazie.

Ramele de ochelari și modelele de ochelari de soare Carrera sunt realizate cu materiale inovatoare, premium și cu o artizanalitate excepțională, făcându-le perfecte pentru orice stil, ocazie sau formă a feței. Răsfoiți selecția noastră de ochelari de soare pentru bărbați Carrera și ochelari de soare pentru femei Carrera, și găsiți modelele care vă convin cel mai bine, acum la un preț cu adevărat favorabil.

Ochelari de Soare Carrera la Cel Mai Bun Preț

Achiziționați ochelari de soare Carrera cu reduceri speciale și găsiți produsul de cea mai înaltă calitate care vi se potrivește cel mai bine personalității dvs.

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați doar din surse de încredere și tratabile. Magazinul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea acestora.

Ochelari de Vedere Carrera

O ramă de ochelari de vedere Carrera este o alegere bună pentru orice ocazie, fie că este vorba de afaceri, evenimente elegante sau aspectele practice ale vieții de zi cu zi. Gama largă de ochelari de vedere pentru bărbați Carrera îi așteaptă pe domni, iar desigur, nu au uitat nici de doamne, deoarece modelele de ochelari de vedere pentru femei Carrera fac, de asemenea, parte din selecție.

Vânzare Rame de Ochelari de Vedere Carrera în Magazinul Nostru Online!

În gama noastră, fiecare va găsi modelul perfect, de calitate, de rame de ochelari de vedere Carrera care se potrivește perfect personalității lor. Aruncați o privire la întreaga gamă cu încredere și comandați piesa preferată cu doar câteva clicuri. În plus față de prețurile cele mai mici garantate pentru ramele de ochelari de vedere Carrera, puteți și economisi timp.

Videoclipuri de Campanie Carrera