Filtrare
Preț (RON)
463,97 lei - 1 290,77 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
48 - 99
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile

Ochelari de soare Carrera

Găsiți ochelarii de soare Carrera preferați din gama noastră largă de produse optice la prețuri cu până la 15-30% mai mici decât în magazin.

139produse
 

  Carrera: stil și calitate la cel mai bun preț


Carrera este, fără îndoială, una dintre cele mai de succes și populare mărci de ochelari de vedere și de soare din lume, fondată de Wilhelm Anger în 1956 în Austria. Carrera a fost denumită inițial după legendarul raliu rutier Carrera Panamericana, considerat una dintre cele mai periculoase curse rutiere care au avut loc de-a lungul Mexicului. Gama de produse a companiei a inclus inițial căști de motocicletă și de schi, dar ulterior a fost extinsă pentru a include ochelari de sport, rame optice și ochelari de soare.

Una dintre cele mai mari descoperiri ale brandului a avut loc în 1964, când Anger a brevetat Optyl, un material foarte durabil, ușor și hipoalergenic, care oferă o flexibilitate și o stabilitate dimensională mai bune decât orice alt plastic. Impactul Optyl asupra industriei se resimte și astăzi, deoarece majoritatea ochelarilor de soare high-end sunt încă fabricate din acest material.

Următorul pas important în viața brandului a avut loc în 1974, când compania și-a schimbat numele în CARRERA International și și-a mutat sediul la Traun. La acea vreme, ochelarii de soare Carrera puteau fi văzuți la aproape toate evenimentele sportive majore, cum ar fi Formula 1 și Jocurile Olimpice de iarnă. Și nu e de mirare, ochelarii lor de soare sport, eleganți, dar discreți, au câștigat rapid atenția pe care o meritau.

Ramele și ochelarii de soare Carrera sunt realizate cu materiale inovatoare, de calitate superioară și o măiestrie excepțională, ceea ce le face perfecte pentru aproape orice stil, ocazie sau formă a feței. Alegeți din gama noastră de ochelari de soare Carrera pentru bărbați și ochelari de soare Carrera pentru femei și găsiți modelele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, acum la un preț avantajos.

Dacă intenționați să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm!

 

  Ochelari de soare autentici, de marcă, la cele mai bune prețuri


Cumpărați ochelari de soare Carrera cu reduceri speciale și găsiți produsul de calitate care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră, la prețuri cu până la 30% mai mici decât în magazin.

Există atât de multe magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă de încredere și informativă. Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă ca dvs. să primiți produse de cea mai bună calitate.

Videoclipuri proaspete din campania Carrera