Filtru
Dioptrie
Rază de curbură
Lentile/cutie
-
3 - 6
Permeabilitate la oxigen
-
128 - 160

  Lentile de contact Biofinity -10-40% reducere

 
Lentilele de contact Biofinity sunt o lentilă cu purtare prelungită concepută de CooperVision. Acest lucru înseamnă că permeabilitatea la oxigen a lentilei este atât de mare încât poate fi purtată continuu, zi și noapte, timp de câteva zile, fără uscăciune a ochilor sau alte senzații de usturime și disconfort.

Lentilele de contact Biofinity deschid o nouă dimensiune a libertății, după cum știe oricine le-a purtat. Biofinity este cel mai popular produs CooperVision și pe bună dreptate, cu tehnologia sa patentată Aquaform, care oferă o senzație unică de confort pe tot parcursul zilei. Pentru a spori și mai mult senzația de confort, materialul lentilelor este foarte moale, dar și ușor de manevrat. Lentilele de contact sunt ușor colorate cu o nuanță albastră pentru a vă ajuta să localizați lentilele pe ochi sau în depozit.

Lentilele de contact Biofinity sunt disponibile într-o gamă largă de dioptrii, de la +8,00 la -12,00, astfel încât majoritatea persoanelor pot experimenta confortul excepțional pe care îl poate oferi această lentilă. Lentilele de contact Biofinity au un conținut de apă de 48% și o permeabilitate extrem de ridicată la oxigen de 160Dk/t. Acești parametri fac ca această lentilă de contact să fie extrem de confortabilă la purtare.

  Cel mai bun preț pentru lentilele de contact Biofinity vă așteaptă!


Lentilele de contact Biofinity sunt, de asemenea, o alegere excelentă din punct de vedere al prețului, mai ales dacă le cumpărați din magazinul online lentiledecontact.ro la prețuri semnificativ mai mici decât cele din magazine. Acest lucru poate însemna până la 40% reducere, astfel încât nu numai ochii, ci și portofelul tău vor fi recunoscători!

  Comandați lentile de contact Biofinity în mod economic de la lentiledecontact.ro .


Vă așteaptă pachete de pachete autonome și unice, într-o varietate de configurații, asociate cu soluții pentru lentile de contact, depozitare și chiar picături pentru ochi, astfel încât veți găsi cu siguranță pachetul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Comandați astăzi!