Filtrare

Ochelari de soare Guess

Descoperiți cele mai recente colecții de ochelari de soare GUESS, la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazin, la eOptika.

Ochelari de Soare GUESS: Călătoria unei mărci americane spre faimă globală

Mărcă GUESS a fost fondată acum 40 de ani de frații francezi Marciano (Georges, Maurice, Armand și Paul Marciano) după o vacanță în familie la Los Angeles în 1981. Au început cu designul de articole din denim și astăzi au devenit unul dintre cei mai iconici jucători din industria modei la nivel mondial. Ei au peste 1500 de magazine cu amănuntul în întreaga lume. Oferta lor include diverse colecții de îmbrăcăminte, parfumuri, încălțăminte și alte accesorii, inclusiv ochelari și ochelari de soare.

Ochelarii de soare sunt accesorii atrăgătoare pentru fiecare generație, deoarece există ochelari de soare pentru femei GUESS, ochelari de soare pentru bărbați GUESS și modele de ochelari de soare pentru copii, astfel încât fiecare poate găsi produse care se potrivesc cel mai bine stilului lor. Ochelarii de soare GUESS sunt foarte confortabili, la modă și de o calitate excelentă. Pot face ca cei care îi poartă să iasă în evidență din mulțime, deoarece multe modele sunt decorate cu cristale strălucitoare și alte bijuterii pe rame.

Ochelari de Soare GUESS

Descoperiți colecția magazinului nostru optic de sute de ochelari GUESS și ochelari de soare originali și găsiți piesele cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Pentru și mai multe modele de ochelari de soare GUESS, vizitați pagina ochelari de soare GUESS by Marciano.

Colectia de Ochelari de Soare pentru Bărbați GUESS

Piesele din colecția de ochelari de soare pentru bărbați GUESS reprezintă în mod deosebit eleganța sportivă. Sunt o alegere perfectă pentru orice ocazie.

Ochelari de Soare pentru Femei GUESS, Ochelari de Soare pentru Bărbați GUESS

În colecția de ochelari de soare pentru bărbați GUESS puteți găsi rame rotunde, rame pătrate, rame ovale, forme panto. În ceea ce privește materialul ramelor, puteți alege între produse din metal și plastic.

Ce face un Ochelar de Soare Bun?

Sunt trei factori importanți pe care o pereche de ochelari de soare trebuie să îi îndeplinească pentru a oferi protecție optimă ochilor noștri împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Sufletul ochelarilor este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici. Cel mai important, ochelarii de soare cu filtru UV trebuie să filtreze 100% din razele UV dăunătoare până la 400 de nanometri (ochelari de soare cu filtru UV 400). Astfel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete. Toate modelele de ochelari de soare GUESS pentru bărbați și femei îndeplinesc acest criteriu.

Al doilea element important pentru o pereche de ochelari de soare bună este că trebuie să ofere un confort vizual adecvat, chiar și în lumina foarte puternică a soarelui, protejând astfel împotriva orbirii și a razelor de lumină orbitoare. În cele din urmă, este important să vedem o imagine de înaltă calitate și contrastat atunci când privim prin ochelarii noștri de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii potriviți.

Redușeri la Ochelarii de Soare GUESS

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați numai de la surse de încredere și verificabile. Magazinul nostru online vinde numai produse originale și garantează autenticitatea acestora.

Magazinul nostru online oferă una dintre cele mai mari selecții de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de protecție pentru calculator din țară, unde puteți găsi, de asemenea, cele mai favorabile modele de ochelari de soare GUESS pentru femei. Opticienii noștri calificați și experimentați vă fac ochelarii, asigurându-vă că primiți produse de cea mai bună calitate.

Ochelari de Soare Guess by Marciano

Descoperiți colecția magazinului nostru optic de sute de ochelari de soare GUESS originali și găsiți piesele cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Pentru mai multe modele de ochelari de soare, vizitați pagina ochelarilor de soare Guess by Marciano.

Ochelari de Vedere Guess by Marciano

Principalele caracteristici ale ochelarilor Guess by Marciano sunt designurile colorate și elegante. În gama LentileContact.ro, puteți găsi rame de ochelari în culori precum maro, negru, aur, roz și mov. Ramele Guess by Marciano sunt inovatoare și potrivite pentru a exprima personalitățile cele mai colorate cu stilul lor.

Videoclipuri cu Campanii Guess