Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
130 mm - 160 mm
Lățime lentilă
-
48 mm - 134 mm
Punte nazală
-
9 mm - 23 mm
Lungime braț
-
135 mm - 150 mm
Înălțime lentilă
-
34 mm - 58 mm
103 produse  

Produse originale

14 zile drept de retur

  GUESS: Călătoria unui brand american spre faima globală


Marca GUESS a fost fondată în urmă cu 40 de ani de frații francezi Marciano (Georges, Maurice, Armand și Paul Marciano) după o vacanță de familie în Los Angeles, în 1981. Au început prin a concepe articole de îmbrăcăminte din denim, iar astăzi au devenit unul dintre cele mai emblematice branduri de modă din lume. Au peste 1500 de magazine de vânzare cu amănuntul în întreaga lume. Oferă o varietate de colecții de îmbrăcăminte, parfumuri, pantofi și alte accesorii, cum ar fi ochelari de vedere și de soare.

Ochelarii lor de soare se adresează tuturor generațiilor, oferind ochelari de soare pentru femei GUESS, ochelari de soare pentru bărbați GUESS și ochelari de soare pentru copii, astfel încât toată lumea poate găsi produsele care se potrivesc cel mai bine stilului lor. Ochelarii de soare GUESS sunt foarte confortabili, la modă și de înaltă calitate. Aceștia au capacitatea de a face ca purtătorul să iasă în evidență din mulțime, multe modele fiind prevăzute cu pietre și alte bijuterii care împodobesc ramele.

  Ochelari de soare GUESS

Explorați colecția de sute de ochelari de vedere și ochelari de soare originali GUESS și găsiți cele mai bune piese pentru dumneavoastră. Pentru și mai multe modele de ochelari de soare GUESS, vizitați pagina noastră de produse GUESS by Marciano. Dacă intenționați să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă.

  Cum sunt ochelarii de soare buni?


Există trei factori importanți pe care o pereche de ochelari de soare ar trebui să îi îndeplinească pentru a asigura o protecție optimă a ochilor împotriva razelor UV dăunătoare. Inima unei perechi de ochelari de soare este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele cerințe. Cel mai important, ochelarii de soare cu filtru UV trebuie să filtreze 100% din razele UV dăunătoare până la 400 nanometri (ochelari de soare cu indice UV 400). În acest fel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete. Toți ochelarii de soare GUESS pentru bărbați și ochelarii de soare GUESS pentru femei din gama noastră îndeplinesc acest criteriu.

Al doilea element important al unei perechi bune de ochelari de soare este că ne oferă un nivel bun de confort vizual, chiar și în lumina foarte puternică a soarelui, deci ne protejează de razele de orbire și de strălucire. Nu în ultimul rând, este important să putem vedea o imagine de înaltă calitate, contrastată, atunci când privim în spatele ochelarilor de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii de soare potriviți.

  Ochelari de soare originali GUESS de vânzare, până la 80% reducere


Există atât de multe magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă sigură și informativă. Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre.

Magazinul nostru web oferă una dintre cele mai mari game de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de monitorizare din țară, unde puteți găsi, de asemenea, cele mai bune modele de ochelari de soare pentru femei Guess la prețuri foarte bune. Ochelarii dvs. sunt confecționați de opticienii noștri calificați și experimentați, cărora le pasă ca dvs. să primiți în mâini produse de cea mai bună calitate.

Videoclipuri de campanie Fresh Guess