Filtrare
Preț (RON)
163,67 lei - 1 944,67 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
45 - 139
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Tip ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare Cat-eye

 

212produse
 

Ochelari de Soare Cat Eye

Ochelarii de soare Cat Eye se potrivesc cel mai bine fețelor rotunde, fețelor în formă de triunghi și fețelor în formă de inimă.

1. Fețele rotunde se caracterizează prin linii moi și curbe netede, cu lățimea maxilarului și a frunții fiind aproximativ aceeași cu cea a feței. În cazul fețelor rotunde, bărbia este de obicei rotunjită cu foarte puține unghiuri. Spre deosebire de alte tipuri de fețe, fețele rotunde ies adesea în evidență în mod distinct. Când alegi ochelari în formă de ochi de pisică pentru o față rotundă, cel mai important lucru este să selectezi rame care adaugă unghiuri formei rotunde a feței. Ramele groase cu linii ascuțite și curate completează foarte bine forma rotundă a feței.

2. În cazul fețelor în formă de triunghi, maxilarul puternic și mai lat este asociat cu pomeții mai înguști și o frunte: acestea sunt caracteristici ale feței în formă de triunghi, care este inversul formei de inimă. Această formă emană adesea energie și dinamism.

3. Fețele în formă de inimă au punctul cel mai lat pe frunte, trecând în jos spre bărbie. Această formă a feței poate fi lungă sau rotundă și adesea conferă purtătorului o apariție dulce și veselă.

Colecție Ochelari de Soare Cat Eye

Forma și tipul de ramă al ochelarilor de soare sunt și ele considerații importante atunci când faci o achiziție. Înțelegem că selectarea ochelarilor de soare potriviți nu este ușoară, motiv pentru care te ajutăm să alegi forma perfectă a ochelarilor de soare cu ajutorul oglinzii virtuale.

În plus față de ochelarii de soare Cat Eye, explorează colecția noastră largă de ochelari de soare pentru femei și ochelari de soare pentru bărbați.

Vânzare Ochelari de Vedere Cat Eye

Gama noastră de ochelari de vedere pentru femei include, de asemenea, ochelari de vedere Cat Eye. Oferim o selecție largă de ochelari de vedere atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în cadrul colecției noastre complete de ochelari de vedere.