Filtrare
Preț (RON)
55,77 lei - 188,37 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
6 - 90
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
8 Dk/t - 32 Dk/t
Conținut de apă (%)
38 % - 66 %
Filtru UV
Lentile colorate

Lentile de contact Soflens

 

6produse

SofLens Daily Disposable (30 lentile)

62,90 lei
Pe stoc

SofLens 59 (6 lentile)

59,90 lei
Pe stoc

SofLens Daily Disposable (90 lentile)

155,90 lei
 

SofLens Multi-Focal (6 lentile)

165,90 lei
 

SofLens Daily Disposable pentru Astigmatism (30 lentile)

105,90 lei
 

SofLens Toric (6 lentile)

145,90 lei
 

  Lentile de contact SofLens - Calitate și fiabilitate de la Bausch&Lomb!


Faimoasa marcă SofLens de la Bausch&Lomb este una dintre cele mai renumite mărci comerciale ale producătorului. Gama SofLens include mai multe tipuri de lentile de contact moi - SofLens, SofLens Daily Disposable, SofLens Multi-Focal, SofLens Toric, SofLens Natural Colors - astfel încât fiecare poate găsi cu ușurință lentilele de contact perfecte pentru el. Toate lentilele de contact SofLens utilizează cele mai noi materiale și tehnologii pentru a asigura un confort maxim, menținând în același timp o experiență vizuală impecabilă.

 Lentile de contact zilnice SofLens


SofLens Daily Disposable este soluția ideală pentru cei care nu doresc să se deranjeze cu îngrijirea zilnică a lentilelor de contact, deoarece aceste lentile elimină necesitatea unei soluții și a unei cutii de depozitare. Dimineața, în ochi se pune o lentilă nouă, care poate fi aruncată la sfârșitul zilei. Acest lucru înseamnă că până și persoanele care suferă de alergii pot reduce la minimum șansele apariției unor simptome jenante. Lentilele de contact zilnice de unică folosință SofLens sunt recomandate și persoanelor care poartă lentile de contact doar ocazional, în plus față de ochelari, de exemplu pentru sport sau pentru a conduce, le puteți achiziționa direct de aici .

 SofLens 59 și SofLens 38
SofLens 59 este succesorul popularei lentile de contact SofLens Comfort. Cea mai recentă apariție în gamă este SofLens 38. Aceste lentile de contact rețin umiditatea naturală din ochi, ceea ce le face o alegere excelentă pentru persoanele care se usucă rapid. Gama SofLens include, de asemenea, SofLens Multi-Focal, care este o soluție pentru cei care poartă ochelari multifocali, și SofLens Toric, care este alegerea optimă pentru astigmatici. Da-ți click pe link-ul următor pentru a vedea mai multe exemple de lentile de contact.

Obțineți cel mai bun preț pentru lentilele de contact SofLens pe site-ul nostru lentiledecontact.ro !

Fiți unul dintre purtătorii de lentile SofLens mulțumiți: alegeți calitatea și decideți să comandați lentile de contact SofLens online, rapid și ușor!