Filtrare
Preț (RON)
175,37 lei - 236,47 lei
Colecție
Marca
Mărime
Lațime lentilă
54 - 60
Material ramă
Culoare ramă
Culoare lentile

Ochelari de soare Harley-Davidson

Un stil simbolic pentru iubitorii de libertate. Ochelari de soare originali Harley-Davidson garantați la prețuri avantajoase, într-o gamă largă de modele.

6produse

  Harley-Davidson: O căutare atemporală a aventurii, a libertății sufletului


Harley-Davidson este o companie americană de motociclete fondată în 1903 de patru tineri din Milwaukee. Cheia succesului lor a fost reimaginarea creativă a ceea ce putem face pe două roți și, în acest fel, au lansat o revoluție culturală și de transport și un stil de viață care a făcut din Harley-Davidson una dintre cele mai căutate mărci de motociclete din lume în prezent. Pe lângă motociclete, aceștia produc și comercializează și produse de modă, cum ar fi îmbrăcăminte, accesorii, parfumuri și alte articole.

Alături de Indian Motorcycle International, Harley-Davidson a fost cealaltă mare companie americană de motociclete care a supraviețuit Marii Crize. De asemenea, a supraviețuit numeroaselor schimbări de proprietate, reorganizărilor corporative, recesiunilor economice și concurenței globale intense pentru a deveni unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți producători de motociclete din lume. De asemenea, este bine cunoscut faptul că Harley-Davidson se mândrește cu una dintre cele mai loiale baze de clienți, dar acest lucru nu este surprinzător, deoarece inima și sufletul lor se află în fiecare produs pe care îl fabrică.

Modelele de ochelari de soare Harley-Davidson oferă cea mai bună calitate optică, combinând tehnologia modernă, caracteristici importante de confort și, bineînțeles, un stil excepțional. Datorită designului și construcției ochelarilor de soare Harley-Davidson, nu aveți altceva de făcut decât să vă bucurați de libertatea de a vă plimba cu motocicleta, de a merge într-o excursie sau pur și simplu de o plimbare ocazională. Gama noastră optică include atât ochelari de soare Harley-Davidson pentru bărbați, cât și ochelari de soare Harley-Davidson pentru femei. Nu ratați reducerile noastre speciale!

  Ochelari de soare Harley-Davidson

  Ce ochelari de soare să alegeți pentru a conduce sau pentru a călări?


Ochelarii de soare potriviți sunt esențiali atunci când conduceți. Atunci când faceți alegerea, este important să luați în considerare designul ramei: aceasta nu trebuie să vă obstrucționeze niciodată vederea periferică.

Un alt aspect important este culoarea obiectivului. Lentilele prea închise la culoare, prea colorate și/sau prea reflectorizante pot interfera cu vederea și cu percepția corectă a culorilor. Ochelarii de soare ideali pentru condus sunt cei maro sau gri cu lentile polarizate.

  Aveți ochelari de soare cu dioptrii?


Desigur, sunt disponibile și ochelari de soare cu dioptrii. Este important ca persoanele care poartă ochelari să poată vedea bine în lumina puternică a soarelui. O modalitate de a face acest lucru este de a înlocui ochelarii cu lentile de contact și de a purta ochelari de soare peste ele. Cu toate acestea, nu toate persoanele care poartă ochelari poartă lentile de contact, pentru care ochelarii de soare dioptrii sunt soluția perfectă.

Dacă vă gândiți să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot ajuta cu toate nevoile dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!

  Harley-Davidson Budapest: ochelari de soare originali, de marcă, la prețuri avantajoase


Cumpărați ochelari Harley-Davidson, rame Harley-Davidson sau ochelari de soare Harley-Davidson cu reduceri speciale și găsiți produsul de calitate care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră la prețuri cu până la 50-80% mai mici decât cele din magazin.

Există atât de multe magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă de încredere și informativă. Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă ca dvs. să primiți produse de cea mai bună calitate.

   Videoclipuri proaspete pentru campania Harley-Davidson