Filtrare
Preț (RON)
84,50 lei - 195,00 lei
Colecție
În stoc?
Mărime
Lațime lentilă
48 - 57
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă

Ochelari de protecție calculator

 

119produse

Berkeley ochelari protecție calculator 614

Colecție:
Bărbați, Femei
199,90 lei
Pe stoc

Berkeley ochelari protecție calculator AC22

Colecție:
Femei
129,90 lei
 

Berkeley ochelari protecție calculator AC27

Colecție:
Femei
129,90 lei
Pe stoc

Berkeley ochelari protecție calculator CP124

Colecție:
Bărbați, Femei
129,90 lei
 

Berkeley ochelari protecție calculator 995 A

Colecție:
Bărbați, Femei
199,90 lei
Pe stoc
 

Ochelari de monitor cu lumină albastră - Ochelari cu filtru de lumină albastră pentru lucrul în fața unui monitorCe sunt ochelarii de monitorizare și pentru cine sunt recomandați?


Ochelarii pentru monitoare - cunoscuți și sub numele de ochelari de calculator, ochelari cu filtru pentru monitor sau ochelari cu filtru pentru lumină albastră - nu sunt o pereche de ochelari tradiționali. Ceea ce îl face special este faptul că este o pereche de ochelari cu dioptrii sau fără dioptrii, cu zero dioptrii, cu un filtru de lumină albastră, pentru persoanele care nu au nevoie de corecție a vederii, dar a căror muncă le impune să petreacă ore lungi în fața unui computer. Aceasta provoacă vedere încețoșată, durere, usturime și arsură. În plus, simptomele oculare sunt adesea însoțite de dureri de cap, de gât sau de spate. Acest sindrom este cunoscut sub denumirea colectivă de Sindromul vederii pe calculator (CVS). Pentru a evita acest lucru, utilizarea zilnică a ochelarilor în fața monitorului, purtând ochelari cu filtru de lumină albastră, este de neprețuit.


 


 


Utilizarea ochelarilor cu filtru de lumină albastră


Utilizarea lor reduce simptomele expunerii ochilor la lumina albastră în timpul lucrului, reduce uscăciunea ochilor, este confortabilă pentru a fi purtată în fața ecranului și ajută la îngrijirea ochilor pentru protecția adecvată de care au nevoie. Alte beneficii includ un somn mai bun și mai puține dureri de ochi la sfârșitul zilei.


 


 


Ochelari de filtrare a luminii albastre preț


În ceea ce privește prețul, ochelarii pentru monitoare costă la fel de mult ca o ramă de ochelari mai ieftină. Așadar, prețul ochelarilor de filtrare a monitorului reprezintă o economie de bani, mai ales dacă îi cumpărați de la Lentilecontact.ro la o fracțiune din prețul din magazin.
Ochelari cu filtru de lumină albastră


Ochelari de monitorizare la vânzare
Ochelari de monitorizare a luminii albastre pentru femei și bărbați, ochelari cu filtru de lumină albastră de la Lentilecontact.ro, rapid, economic, ușor - încercați acum!


 


 


Ochelari de monitorizare cu sau fără dioptrii


Ochelarii de monitor - cunoscuți și sub numele de ochelari de calculator, ochelari cu filtru de monitor sau ochelari cu filtru de lumină albastră - sunt un dispozitiv netradițional de corecție a vederii cu o caracteristică specială: lentila este echipată cu un filtru de lumină albastră. Versiunea cu dioptrii zero poate fi purtată de persoanele care nu au nevoie de corecție a vederii, dar sunt disponibile și lentile cu dioptrii cu un strat de filtrare a luminii albastre.Ochelarii de monitorizare filtrează și previn lumina albastră-violetă dăunătoare, de mare energie, de care suntem înconjurați în fiecare zi. Această lumină este emisă de monitoarele de calculator, ecranele telefoanelor mobile, televizoarele și luminile LED. Ochelarii de monitorizare ajută la protejarea sănătății ochilor și a vederii.


 


 


Ochelari cu filtru de monitorizare


Ochelari cu filtru pentru monitor - cunoscuți și sub numele de ochelari pentru calculator, ochelari pentru monitor sau ochelari cu filtru de lumină albastră.


 


 


Ochelari pentru gameri - Ochelari cu filtru de lumină albastră


Joacă inteligent! Gândiți-vă la sănătatea ochilor chiar și în timpul orelor lungi petrecute în fața unui ecran! Comandați ochelari de monitorizare cu lentile de filtrare a luminii albastre, cu sau fără dioptrii.


În loc să căutați un cupon pentru ochelari de filtrare a luminii albastre, ochelari de monitorizare, cumpărați online, întotdeauna la prețuri reduse de la noi!De ce să alegeți Lentilecontact.ro ?  • Produs original - Oferim numai produse originale de calitate, de la cei mai buni producători.

  • Garanție de preț - Dacă la momentul achiziției ați fi putut cumpăra produsul de la un distribuitor la un preț mai mic decât cel la care l-ați cumpărat de la noi, vă vom rambursa 100% din diferența dintre cele două prețuri.

  • Simplu, rapid - După ce ați plasat comanda, vă vom ține la curent cu starea comenzii și vă vom trimite produsele cât mai repede posibil. Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

  • Siguranță - Oferim o garanție de 14 zile de returnare a banilor pentru orice ochelari, rame sau ochelari de soare achiziționați din magazinul nostru online și o garanție de 30 de zile de returnare a banilor pentru lentilele de contact.