Filtrare

Ochelari de soare Ray-Ban

Ray-Ban produce ochelari de soare la modă și emblematici de zeci de ani și se pare că nu intenționează să dispară prea curând din trenduri. Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare Ray-Ban online la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazine și comandați perechea care vă place cel mai mult.

Ochelari de Soare Ray-Ban: Un Stil Atemporal pentru Generații

Modelele de ochelari de vedere Ray-Ban și ochelari de soare Ray-Ban sunt considerate clasice atemporale, create de compania optică Bausch + Lomb în anii 1930. Primii ochelari de soare Ray-Ban au fost comandați de Forțele Aeriene ale Statelor Unite și au fost creați pentru piloți. Cererea a încurajat dezvoltarea unei perechi speciale de ochelari de soare, rezultând ochelarii de soare Ray-Ban Aviator cu lentile verzi, cunoscuți și sub numele de ochelari de soare Ray-Ban Pilot.

Mai târziu, în 1952, a fost creat modelul de ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer, devenind rapid un favorit al starurilor de la Hollywood, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson sau James Dean. Un moment de referință din anii 1980 a fost reimaginarea modelului Ray-Ban Clubmaster, care a reinterpretat stilul ramei Browline din anii 1940, adăugând o notă de casualitate, design neconvențional și o formă de lentilă cu adevărat distinctivă. Merită menționat și un alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, cu o ramă metalică îngustă și hexagonală.

Ochelari de Soare Ray-Ban

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Ray-Ban

Doamnele pot alege din gama de ochelari de soare pentru femei Ray-Ban, inclusiv piese iconice precum Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Hexagonal, Ray-Ban Jackie Ohh II sau Ray-Ban Erika. Culorile ramei și culorile lentilelor din colecția de ochelari de soare pentru femei Ray-Ban reflectă întotdeauna aspectul iconic al brandului Ray-Ban.

Colecția de Ochelari de Soare pentru Bărbați Ray-Ban

Bărbații pot selecta piese elegante din colecția de ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban. Modelele remarcabile din gama de ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban includ iconicii ochelari de soare Ray-Ban Aviator Large Metal, ochelarii de soare rotunzi Ray-Ban, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer și, nu în ultimul rând, modelele de ochelari de soare Ray-Ban Justin.

În plus, ochelarii de soare Ray-Ban pentru copii sunt iubiți de mulți, permițând întregii familii să poarte produse de la acest brand iconic. Explorați colecția noastră de aproape 1500 de ochelari de soare Ray-Ban și găsiți modelul original de ochelari de soare Ray-Ban care vi se potrivește cel mai bine.

Lentile de Ochelari de Soare Polarizate

O parte semnificativă din ochelarii de soare Ray-Ban vine cu lentile polarizate, care filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, precum reflexiile de pe apă, pământ și diverse suprafețe. Acestea reduc, de asemenea, strălucirea, oferind o experiență vizuală mult mai bună pentru activități precum sportul, conducerea, plimbările sau pescuitul.

Videoclipuri cu Campanii Ochelari de Soare Ray-Ban

Ray-Ban: O Gamă Variată de Ochelari de Soare

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați doar de la surse de încredere și verificabile. Magazinul nostru online oferă exclusiv produse autentice și garantează autenticitatea acestora.

Alegeți din colecția noastră iconică de ochelari de soare pentru femei și bărbați și profitați de promoțiile noastre la ochelarii de soare Ray-Ban în magazinul nostru online.

Ochelari de Soare Ray-Ban