Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
101 mm - 147 mm
Lățime lentilă
-
43 mm - 141 mm
Punte nazală
-
9 mm - 24 mm
Lungime braț
-
120 mm - 160 mm
Înălțime lentilă
-
31 mm - 60 mm
Formă ramă
956 produse  

Produse originale

14 zile drept de retur

Ochelari de soare Ray-Ban: Un stil care se menține peste generații

Ramele de ochelari de vedere și ochelarii de soare Ray-Ban sunt clasici atemporali creați de compania de optică Bausch + Lomb în anii 1930. Primii ochelari de soare Ray-Ban au fost comandați de US Air Force și au fost făcuți pentru piloți. Sarcina a fost de a dezvolta o pereche specială de ochelari de soare care, în cele din urmă, va duce la Ray-Ban Aviator, o pereche de ochelari de soare Ray-Ban de aviator cu lentile verzi.

Mai târziu, în 1952, au fost creați ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer, care au devenit rapid favoriții vedetelor de la Hollywood, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson și James Dean. Unul dintre cele mai importante momente ale anilor 1980 a fost reinterpretarea modelului Ray-Ban Clubmaster, care a reimaginat stilul ramei Browline de la sfârșitul anilor 1940, cu o anumită lejeritate, un design neobișnuit și o formă de lentilă cu adevărat distinctivă. De asemenea, merită menționat un alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, o ramă hexagonală cu o formă metalică foarte îngustă.


Ochelari de soare Ray-Ban damă

Doamnele pot răsfoi gama de modele de ochelari de soare pentru femei Ray Ban, care include piese emblematice precum Ray Ban Aviator, Ray Ban Hexagonal, Ray-Ban Jackie Ohh II și Ray-Ban Erika. Culorile ramei și ale lentilelor din colecția de ochelari de soare Ray Ban pentru femei reflectă întotdeauna aspectul iconic al mărcii Ray-Ban.

Ochelari de soare Ray-Ban bărbați

Bărbații pot alege dintr-o gamă elegantă de ochelari de soare pentru bărbați Ray Ban. Cele mai importante modele din gama de ochelari de soare Ray Ban pentru bărbați includ iconicii ochelari de soare Ray-Ban Aviator Large Metal, ochelarii de soare Ray-Ban Round, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer și, nu în ultimul rând, ochelarii de soare Ray-Ban Justin.

De asemenea, puteți alege din gama de ochelari de soare pentru copii Ray-Ban, care permit întregii familii să poarte brandul bine cunoscut. Explorați colecția noastră de aproape 1.500 de ochelari de soare Ray-Ban și găsiți modelul original de ochelari de soare Ray-Ban potrivit pentru dumneavoastră.

Lentile polarizate pentru ochelari de soare

Mulți ochelari de soare Ray-Ban au lentile polarizate care filtrează strălucirea razelor orizontale de lumină, cum ar fi lumina care se reflectă pe apă, pe uscat și pe diverse suprafețe. De asemenea, acestea reduc strălucirea, oferindu-vă o experiență vizuală mult mai bună. De asemenea, acestea pot fi o alegere excelentă atunci când faceți sport, conduceți, mergeți pe jos sau pescuiți, de exemplu.

Campanie video ochelari de soare Ray-Ban

Ochelari Ray-Ban: o gamă largă de ochelari de soare la preț redus

Există atât de multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă sigură și informativă. Opticienii noștri vând numai produse 100% originale și garantăm autenticitatea produselor noastre.

Alegeți din gama noastră de ochelari de soare pentru femei și bărbați la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât prețurile din magazine și profitați de ofertele noastre de de ochelari de soare Ray Ban.