Filtrare
Preț (RON)
504,27 lei - 959,27 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
49 - 57
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Tip ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster

 

40produse
 

Caracteristici definitorii ale ochelarilor de soare Ray-Ban Clubmaster

Asemănător cu ramele de tip browline, care au fost destul de populare în anii '50 și '60, partea superioară a ramei ochelarilor de soare Ray-Ban Clubmaster este mult mai groasă, mai îndrăzneață decât partea inferioară, urmând linia naturală a sprâncenelor. Tradițional, partea superioară a ramei este realizată din plastic sau acetat, în timp ce restul ramei este de obicei din metal.

Ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster sunt disponibili în numeroase combinații de culori, dimensiuni și variante, făcându-i un model cu adevărat clasic care se potrivește perfect celor mai multe forme de față, dimensiuni de cap și tonuri de piele. Inițial, ochelarii de soare Clubmaster veneau în principal cu rame negre și margini argintii sau aurii.

Ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster

Un moment de referință al anilor '80 a fost recrearea ramei de ochelari de vedere Ray-Ban Clubmaster. Publicul a observat cu adevărat acest model atunci când Bruce Willis l-a purtat într-o serie de crime americane difuzată din 1985, deja cu lentile colorate. Atunci au realizat că exista o cerere imensă nu numai ca ramă de ochelari, ci și ca ochelari de soare. La scurt timp după apariția sa, vânzările de ochelari de soare au explodat, iar Clubmasterul a devenit a treia cea mai populară colecție de ochelari de soare a deceniului, alături de Ray-Ban Wayfarer și Ray-Ban Aviator.

Ochelari de soare Ray-Ban: O gamă largă de ochelari de soare la prețuri reduse

Răsfoiți selecția noastră largă de ochelari de soare Ray-Ban pentru femei, Ray-Ban pentru bărbați, și Ray-Ban pentru copii, și găsiți modelul original de ochelari de soare Ray-Ban care vi se potrivește cel mai bine, acum la un preț cu adevărat favorabil. Dacă sunteți interesat de alte colecții iconice, asigurați-vă că verificați ochelarii de soare Ray-Ban Aviator, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer, ochelarii de soare Ray-Ban Hexagonal, ochelarii de soare Ray-Ban Justin, ochelarii de soare Ray-Ban Erika, și alte modele de ochelari de soare Ray-Ban.

Lentile de soare polarizate Ray-Ban

O parte semnificativă din ochelarii de soare Ray-Ban vin cu lentile polarizate, care filtrează razele strălucitoare care intră orizontal, cum ar fi cele reflectate de apă, sol, diverse suprafețe. De asemenea, reduc strălucirea, oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. Pot fi o alegere excelentă pentru sporturi, conducere, plimbări sau chiar pescuit.

Ochelari de soare Ray-Ban la prețuri accesibile

Achiziționați ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster cu reduceri speciale și găsiți produsul de calitate care vi se potrivește cel mai bine personalității dvs.

Sunt multe magazine online care vând și comercializează produse optice în lumea online, dar este important să cumpărați doar de la surse de încredere și ușor de urmărit. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor.

Ochelari de soare Ray-Ban