Filtru
Dioptrie
Rază de curbură
Marcă
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Frecvență înlocuire
Filtru UV
Lentile/cutie
-
2 - 90
Permeabilitate la oxigen
-
22 - 175
Conținut de apă
-
24 - 80
28 produse  

Produse originale

365 zile drept de retur

Alcon - producător lentile de contact

Alcon este una dintre cele mai mari și mai de succes companii ce se ocupă cu fabricarea produselor de îngrijire a ochilor, cu mai mult de 22.000 de angajați în 75 de țări. Compania a fost fondată în 1945 de doi farmaciști ce deschideau o farmacie în Texas.

De atunci, compania s-a menținut pe piață prin introducerea a noi produse precum primele lentile de contact colorate, Focus - primele lentile de contact periodice, primele lentile cu purtare îndelungată și pe timpul noții, precum și diverse soluții de întreținere.

În prezent, Alcon este a doua cea mai mare divizie a companiei Novartis, după unirea Alcon cu CIBA Vision în 2011. Aceștia își doresc în continuare să descopere noi modalități de a îmbunătăți vederea și implicit viețile oamenilor. Împreună cu Novartis, Alcon oferă gama cea mai variată de produse de îngrijire a ochilor. 

Oferta lentilecontact.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact produse de Alcon, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Printre brandurile produse de Alcon se numără - Air Optix, Dailies, Focus, Freshlook, Opti-Free, AoSept Plus with Hydraglye, Systane