Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)
Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)
 87,90 lei/buc
Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)
Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)
Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)
Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

BC
PWR
buc
 87,90 lei/buc
Compară
 • 100% Produse originale
 • 100% garanția prețului
 • Transport gratuit
 • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Marca
Producător
Tip lentile
Sferice
Frecvență înlocuire
Zilnice
Lentile/cutie
30
Rază de curbură
8.7
Tip material
Hidrogel
Permeabilitate la oxigen
26 Dk/t
Conținut de apă
69 %
Filtru UV
Nu
Material
Nelfilcon A (31%)
Diametru
14 mm
EAN
630175475916
Numar articol
DACP30
Descriere

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

Lentilele de contact Dailies® AquaComfort Plus® sunt fabricate de Alcon (anterior Ciba Vision) și sunt destinate tratării problemelor de vedere precum miopia și hipermetropia.

Hidratare perfectă a ochilor - lentila asigură umiditatea optimă a ochilor pe tot parcursul zilei. Previne uscarea mucoasei oculare și apariția iritațiilor. Perfect pentru ochii extrem de sensibili.

Modul corect de purtare a lentilelor de contact - vei dezvolta o rutină sănătoasă și corectă, deoarece trebuie să folosești zilnic lentile noi.

Nu necesită îngrijire zilnică - fiind vorba de lentile zilnice, nu este necesară soluție de curățare. Trebuie doar să îndepărtezi lentilele înainte de culcare și să pui un alt set în dimineața următoare.

Adaptare imediată - datorită materialului inovator Nalfilcon A și a conținutului de umiditate de 69%, lentila se adaptează în câteva secunde la forma și parametrii ochiului.

Vizibilitate foarte clară - lentila rezistă la depuneri și are o gamă largă de dioptrii, asigurând o vedere perfectă pentru fiecare individ.

Lentilă perfectă pentru începători - datorită inserției ușoare și hidratației ridicate, această lentilă este o alegere excelentă pentru cei care se confruntă pentru prima dată cu purtarea lentilelor. Este recomandată și pentru copii.

Caracteristici ale lentilelor Dailies® AquaComfort Plus®:

Lentilele de unică folosință, datorită materialului Nelfilcon A și a conținutului de 69% apă, se adaptează perfect la suprafața ochiului încă de la prima purtare.

În cazul lentilelor Dailies AquaComfort Plus, cele mai importante componente sunt cele trei umidificatoare, care, lucrand împreună, asigură confortul pe tot parcursul zilei. Aceasta este prima lentilă echipată cu sistemul unic Triple Action Moisture, cu următoarele funcții principale:

 • hidratare,
 • umidificare,
 • revigorare.

Purtătorul lentilei simte confort și ușurință de la momentul inserării până la momentul îndepărtării acesteia - chiar și după purtare îndelungată.

Pentru cine este recomandată lentila Dailies® AquaComfort Plus®?

Este perfectă pentru cei care apreciază confortul oferit de lentilele de unică folosință zilnică și pentru cei care se confruntă cu uscăciunea oculară în timpul purtării lentilelor de contact. De asemenea, este recomandată pentru cei care:

 • doresc ca purtarea lentilelor de contact să fie extrem de confortabilă;
 • au renunțat la purtarea lentilelor de contact din cauza lipsei de confort;
 • încep să folosească lentile de contact;
 • petrec mult timp în fața computerului;
 • au un stil de viață activ.

Mediu umed HPMC

HPMC-ul este un agent de umidificare întâlnit în soluțiile pentru lentile de contact, iar PEG (polietilen glicol) și PVA (alcool polivinilic) sunt agenți de umidificare prezenți în materialul lentilei. Odată inserată lentila, veți simți imediat confortul oferit de agenții de umidificare. Materialul umed PVA se activează instantaneu odată cu clipitul ochilor. În medie, o persoană clipește de 11.000 de ori pe zi.

Produse similare