Filtrare
Preț (RON)
38,87 lei - 591,37 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
2 - 90
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
17 Dk/t - 156 Dk/t
Conținut de apă (%)
33 % - 80 %
Filtru UV
Lentile colorate
Culori disponibile
Alte caracteristici

Lentile zilnice

 

51produse

SofLens Daily Disposable (30 lentile)

62,90 lei
Pe stoc

1 Day Acuvue Moist (30 lentile)

96,90 lei
Pe stoc

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

87,90 lei
Pe stoc

Acuvue Oasys 1-Day With Hydraluxe (30 lentile)

139,90 lei
Pe stoc

Clariti 1 Day (30 lentile)

92,90 lei
Pe stoc

Dailies AquaComfort Plus (90 lentile)

219,90 lei
Pe stoc

MyDay (30 lentile)

107,90 lei
Pe stoc

Biotrue ONEday (30 lentile)

79,90 lei
Pe stoc

Dailies Total 1 (30 lentile)

139,90 lei
Pe stoc

Live Daily Disposable (x30)

69,90 lei
Pe stoc

1 Day Acuvue TruEye (30 lentile)

135,90 lei
Pe stoc

Biomedics 1 Day Extra (30 lentile)

74,90 lei
Pe stoc
 

  Lentile de contact zilnice - pentru un aspect proaspăt și proaspăt în fiecare zi 


Există mai multe tipuri diferite de lentile de contact, diferențiate în funcție de materiale, tipuri și durata de purtare. Acesta din urmă înseamnă cât de des trebuie înlocuite lentilele. Lentilele de unică folosință lunare trebuie schimbate la fiecare 30 de zile, cele de unică folosință săptămânale la fiecare 1-2 săptămâni, iar cele de unică folosință zilnice la fiecare 24 de ore (de unde și celălalt nume bine cunoscut, lentile de contact de unică folosință).

  Avantajele lentilelor de contact zilnice


Lentilele de contact de unică folosință zilnică sunt pentru dumneavoastră dacă nu doriți să petreceți timp și efort suplimentar pentru a vă curăța și îngriji lentilele, deoarece acestea pot fi aruncate la sfârșitul zilei, iar a doua zi se aplică o lentilă nouă. Astfel, purtarea zilnică a lentilelor de contact este ușoară și economisește timp!

Lentilele de contact zilnice sunt, de asemenea, o alegere bună din punct de vedere al prețului și sunt disponibile în pachete economice.

Un alt privilegiu major pentru persoanele care suferă de alergii: lentilele de contact zilnice reduc la minimum posibilitatea apariției simptomelor alergice.

  Plus un bacșiș:


Lentilele de contact zilnice sunt, de asemenea, recomandate pentru cei care poartă în mod normal ochelari, dar care au nevoie ocazional de libertatea lentilelor de contact, de exemplu pentru sport, excursii sau teatru.

  Alegeți de la cei mai buni producători


Lentilele zilnice de unică folosință devin din ce în ce mai populare în rândul purtătorilor de lentile de contact și, ca urmare, producătorii încearcă să răspundă noilor cerințe și creează noi lentile zilnice de unică folosință. Există o gamă largă de lentile zilnice de unică folosință de la Acuvue, Biomedics, Biotrue, Clariti și chiar Dailies. Oricare ar fi cea pe care o alegeți, puteți fi siguri că ați ales cele mai bune lentile de contact zilnice, deoarece toate îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, iar confortul pe care îl veți obține prin purtarea lor nu vă va dezamăgi. Un avantaj în plus îl oferă soluția pentru lentile de contact, pentru o igenizare completă, pentru lentilele care permit acestlucru.
Dacă v-ați decis să încercați un nou tip de lentile, consultați întotdeauna mai întâi medicul optician!