Filtru
Dioptrie
Rază de curbură
Marcă
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Producător
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Filtru UV
Lentile/cutie
-
10 - 90
Permeabilitate la oxigen
-
17 - 156
Conținut de apă
-
33 - 78
34 produse  

Produse originale

365 zile drept de retur

          Lentile de contact zilnice - pentru un aspect proaspăt și proaspăt în fiecare zi 

   Există mai multe tipuri diferite de lentile de contact, diferențiate în funcție de materiale, tipuri și durata de purtare. Acesta din urmă înseamnă cât de des trebuie înlocuite lentilele. Lentilele de unică folosință lunare trebuie schimbate la fiecare 30 de zile, cele de unică folosință săptămânale la fiecare 1-2 săptămâni, iar cele de unică folosință zilnice la fiecare 24 de ore (de unde și celălalt nume bine cunoscut, lentile de contact de unică folosință).

          Avantajele lentilelor de contact zilnice

   Lentilele de contact de unică folosință zilnică sunt pentru dumneavoastră dacă nu doriți să petreceți timp și efort suplimentar pentru a vă curăța și îngriji lentilele, deoarece acestea pot fi aruncate la sfârșitul zilei, iar a doua zi se aplică o lentilă nouă. Astfel, purtarea zilnică a lentilelor de contact este ușoară și economisește timp!

   Lentilele de contact zilnice sunt, de asemenea, o alegere bună din punct de vedere al prețului și sunt disponibile în pachete economice.

   Un alt privilegiu major pentru persoanele care suferă de alergii: lentilele de contact zilnice reduc la minimum posibilitatea apariției simptomelor alergice.

          Plus un bacșiș:

   Lentilele de contact zilnice sunt, de asemenea, recomandate pentru cei care poartă în mod normal ochelari, dar care au nevoie ocazional de libertatea lentilelor de contact, de exemplu pentru sport, excursii sau teatru.

          Alegeți de la cei mai buni producători

   Lentilele zilnice de unică folosință devin din ce în ce mai populare în rândul purtătorilor de lentile de contact și, ca urmare, producătorii încearcă să răspundă noilor cerințe și creează noi lentile zilnice de unică folosință. Există o gamă largă de lentile zilnice de unică folosință de la Acuvue, Biomedics, Biotrue, Clariti și chiar Dailies. Oricare ar fi cea pe care o alegeți, puteți fi siguri că ați ales cele mai bune lentile de contact zilnice, deoarece toate îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, iar confortul pe care îl veți obține prin purtarea lor nu vă va dezamăgi. Un avantaj în plus îl oferă soluția pentru lentile de contact, pentru o igenizare completă, pentru lentilele care permit acestlucru.    Dacă v-ați decis să încercați un nou tip de lentile, consultați întotdeauna mai întâi medicul optician!