Filtru
Dioptrie
Rază de curbură
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
-
6 - 90
Permeabilitate la oxigen
-
28 - 147
Conținut de apă
-
38 - 58

  Lentile de contact Acuvue -30-70% reducere


Lentilele de contact Johnson & Johnson Acuvue sunt cele mai bine vândute lentile de contact din lume, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate pentru a asigura un confort maxim pentru toți purtătorii de lentile de contact. Lentilele de contact Acuvue sunt fabricate cu tehnologia patentată Hydra-Clear, care garantează confortul pe tot parcursul zilei. Toate lentilele Acuvue blochează razele UV, reducând semnificativ riscul de cataractă.

Pentru cei care nu doresc să acorde atenție îngrijirii lentilelor de contact, dar doresc să poarte tot timpul lentile de contact proaspete și curate, lentilele de contact 1-Day Acuvue sunt alegerea perfectă. Lentilele Acuvue de la Johnson & Johnson au fost primele lentile de contact de unică folosință zilnică și sunt încă în fruntea dezvoltării lor. Acum, astigmaticii pot experimenta această senzație inimitabilă de confort cu lentilele de contact 1-Day Acuvue for Astigmatism.

Lentilele de contact 1-Day Acuvue Moist sunt recomandate persoanelor cu ochi deosebit de uscați, ceea ce poate face ca lentilele de contact să se usuce rapid, ducând la disconfort. Mărcile Acuvue Advance, Acuvue Advance for Astigmatism, Acuvue Bifocal și Acuvue Oasys au câștigat premiul pentru inovație Silmo D'Or, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care lentilele de contact Acuvue se află în fruntea listei de popularitate la lentiledecontact.ro.

  Lentile de contact Acuvue într-o gamă largă la lentiledecontact.ro


În magazinul nostru online, lentiledecontact.ro veți găsi toate lentilele Acuvue, indiferent de tip și ambalaj, atât individual, cât și în pachete economice, asociate cu diferite soluții pentru lentile de contact. Descoperiți confortul lui Acuvue pentru dumneavoastră, încercați-l astăzi!

Înainte de a cumpăra un nou tip de lentile de contact, consultați-vă întotdeauna opticianul sau oftalmologul.