Filtrare

Ochelari de soare Versace

Ochelarii de soare Versace reprezintă un stil italian elegant, o estetică de design clasică care combină motive mitologice clasice.

  Putere, încredere, caracter, inspirație pentru toată viața


Casă de modă italiană de lux fondată de Gianni Versace în 1987. Primul butic a fost deschis în Via Della Spiga, Milano, cu mare succes. Versace creează și distribuie îmbrăcăminte de lux și de calitate superioară, accesorii de modă, bijuterii, parfumuri și mobilier pentru casă. Astăzi, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai emblematici pionieri ai modei din lume.

Articolele lor de lux se inspiră adesea din istoria antică și mitologia greacă, gândiți-vă doar la logo-ul distinctiv al capului de Meduză. Interesant este faptul că originea logo-ului este inspirată de Medusa reprezentată în ruinele din Reggio Calabria, unde frații Versace se jucau în copilărie. Gianni a ales figura Meduzei pentru că a crezut că firma sa de modă va avea același efect asupra oamenilor ca Meduza asupra bărbaților. Odată ce te-ai îndrăgostit, nu mai poți ieși niciodată.

Aceștia oferă atât rame Versace, cât și ochelari de soare Versace, atât în versiunea pentru bărbați, cât și pentru femei. Modelele de ochelari de soare pentru bărbați oferă un aspect îndrăzneț, puternic și încrezător, nu mai puțin ochelarii de soare pentru femei, care sunt cu adevărat distinctivi prin cristale frumoase, ornamente unice, palete de culori și modele. Ramele lor vin într-o mare varietate de forme, de la geometrice, rotunde, de aviator, pătrate și cat-eye. Alegeți din gama noastră de ochelari de soare Versace pentru femei și ochelari de soare Versace pentru bărbați și găsiți modelele de ochelari de soare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, acum la un preț avantajos.

 Ochelari de soare Versace

  

Dacă intenționați să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm!

 De ce ochelarii de soare polarizați Versace sunt o alegere bună?


Modelele de ochelari de soare polarizați filtrează strălucirea provenită de la razele orizontale de lumină, cum ar fi lumina reflectată de apă, pământ, diverse suprafețe. De asemenea, acestea reduc strălucirea, oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. De asemenea, acestea pot fi o alegere excelentă pentru sport, condus, plimbări sau pescuit, de exemplu.

 Ochelari de soare autentici, de marcă, la prețuri imbatabile


Cumpărați ochelari de vedere și ochelari de soare originali Versace la reduceri speciale și găsiți piesele care se potrivesc cel mai bine personalității dumneavoastră. Există atât de multe magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă de încredere și informativă. Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă ca dvs. să primiți produse de cea mai bună calitate.

   Videoclipuri proaspete din campania Versace