Filtrare

Ochelari de soare Versace

Ochelarii de soare Versace reprezintă un stil italian elegant, o estetică de design clasică care combină motive mitologice clasice.

Versace - Brandul de Modă

Marca Versace a fost fondată de Gianni Versace, care anterior fusese designer italian de modă și costume. Versace a proiectat haine pentru numeroși artiști muzicali, inclusiv costumele de scenă și de copertă ale albumelor lui Elton John în 1992 și costumele lui Michael Jackson. Versace a proiectat, de asemenea, haine pentru Prințesa de Wales și Prințesa Caroline de Monaco.

Ochelari de soare Versace

Iconuri Versace

Meduza

Elementele mitologiei grecești au influențat în mare măsură elementele de design ale produselor Versace. Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale stilului mărcii este Meduza greacă, care era considerată cea mai frumoasă femeie din Atena. Conform legendei, oricine se uita în ochii Meduzei se transforma în piatră. Această anecdota a inspirat designul faimos al logo-ului mărcii Versace, care poate fi găsit încă pe majoritatea modelelor de ochelari de soare pentru femei și bărbați și în prezent. În plus, fiecare produs Versace poartă cu mândrie acest logo.

Versace Medusa Biggie

Gianni a ales figura Meduzei pentru că credea că compania sa de modă ar avea același impact asupra oamenilor ca și Meduza asupra bărbaților. Odată ce cineva se îndrăgostește, nu poate scăpa.

De aceea, cei mai faimoși ochelari de soare Versace includ modele precum Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo sau Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

Frunza de Barocco simbolizează viața lungă și nemurirea. Simbolul a fost inspirat de arhitectura și decorațiile grecești. Tonalitățile bogate de aur și detaliile ornate îl caracterizează.

Ochelari de soare Versace VE2150Q

Virtus

Iconul Virtus a fost inspirat de un comandant militar roman. Virtus simbolizează puterea, curajul și excelența. V-ul aluziv la Virtus este o reinterpretare a frunzelor iconice de Barocco în termeni de model.

Ochelari de soare Versace VE4383

Greca

Modelul Greca, de asemenea, inspirat de mitologia greacă, este unul dintre modelele cele mai distinctive. Această formă geometrică, o linie neîntreruptă, simbolizează infinitul și unitatea. A adornat multe temple grecești, labirinturi, clădiri și elemente decorative ceramice.

Versace Greca

Ac de Siguranță

Elementul de ac de siguranță a fost o apariție foarte neașteptată pe produsele Versace, dar acest accesoriu a devenit, de asemenea, unul dintre iconurile faimoase ale mărcii. În timp, acul de siguranță Versace a devenit un simbol de statut iconic. Acest icon al mărcii apare și în fiecare colecție.

Ac de siguranță Versace

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Versace

Fiecare an, piesele colecției de ochelari de soare pentru femei Versace urmează tendințele modei și sunt proiectate în consecință pentru a avea un stil unic. Un ochelari de soare Versace reflectă stilul și eleganța, astfel încât formele și elementele decorative ale mărcii sunt recunoscute în fiecare produs. Descoperă selecția noastră completă de ochelari de soare pentru femei Versace.

Caracteristicile stilului iconic pot fi găsite în modelele de ochelari de soare pentru femei Versace în fiecare sezon. Ochelarii de soare Versace pot fi fabricați atât din plastic, cât și din metal. Sunt o alegere perfectă dacă îți plac stilurile îndrăznețe și distinctive.

Ochelari de Soare pentru Bărbați Versace

Produsele de ochelari de soare pentru bărbați Versace reflectă întotdeauna eleganța și luxul. Printre produsele pentru bărbați de la Versace, poți găsi și modele Versace Medusa, Versace Greca.

Printre ochelarii de soare pentru bărbați Versace, poți găsi ochelari de soare aurii, gri și negri.

Ochelari de Soare Versace cu Lentile Polarizate

Lentilele găsite în modelele de ochelari de soare polarizate filtrează lumina orbitoare care vine orizontal, precum lumina reflectată de apă, teren și diverse suprafețe, reducând strălucirea. Datorită acestui fapt, lentila oferă o experiență de vizionare mult mai bună.

Ochelari Versace

În plus față de frumoasa și luxoasa colecție de ochelari de soare Versace, descoperă și selecția noastră de ochelari de vedere Versace. Printre gama largă de ochelari pentru femei și ochelari pentru bărbați, fiecare poate găsi piesa de ochelari perfectă.

Ochelari de modă Versace

Produsele pot fi achiziționate cu ajutorul probării online a ochelarilor.

Ce Formă de Ramă de Ochelari de Soare să Alegi?

Când vine vorba de forma ramei la ochelarii de soare, merită să ne gândim la ce scop vrem să îi folosim. Pentru utilizare zilnică, putem alege între forme mai mici, clasice sau chiar ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegem o ramă care este cea mai confortabilă pentru noi și care se potrivește bine cu fața noastră. Este preferabil să alegem dimensiuni de ochelari de soare care să acopere cât mai mult posibil zonele din jurul ochilor.

Reduceri la Ochelari de Soare Versace la LentileContact

Alege din gama noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii.

Magazinul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor. Este important să cumperi doar de la surse de încredere și traceabile.

Videoclipuri de Campanie pentru Ochelari de Soare Versace