Filtrare
Preț (RON)
102,57 lei - 1 939,47 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
42 - 145
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare lentile polarizate

 

1579produse
 

Ochelari de soare polarizați

Poate că îți este familiară senzația când ochii tăi sunt sensibili la lumina orbitoare a soarelui, chiar și atunci când porți ochelari de soare. Aceasta se întâmplă adesea pentru că lentilele convenționale ale ochelarilor de soare nu pot filtra în mod adecvat reflexiile de lumină, sclipirea și orbirea. Lentilele polarizate rezolvă această problemă folosind o substanță chimică, materialul polarizant. Dar ce înseamnă polarizat și ce face materialul polarizant?

Primele ochelari de soare polarizați din lume au fost fabricați de Edwin H. Land, care a inventat și materialul polarizant care poate fi aplicat pe lentilele ochelarilor de soare, transformându-le astfel în ochelari de soare polarizați.

Materialul polarizant este un material foarte subțire, similar cu o peliculă, de nitroceluloză transparentă încorporată cu cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat. Lentila echipată cu material polarizat (lentilă polarizată) permite doar trecerea razelor de lumină orientate vertical. În alte cuvinte, filtrează lumina orbitoare reflectată de la apă, sol și diverse suprafețe, protejându-ne ochii de oboseala oculară și de schimbările extreme ale condițiilor de lumină. În consecință, oferă o experiență vizuală mult mai contrastantă și plăcută în comparație cu lentilele convenționale.

  • Nicio lumină orbitoare, reflexie
  • Viziune mai clară și mai contrastantă
  • Culorile sunt percepute mai viu
  • 100% protecție împotriva razelor UV-A și UV-B

Ochelari de soare polarizați

Ochelarii de soare polarizați sunt o alegere ideală pentru sporturi, plimbări, alte activități în aer liber în soare și sunt recomandați în special pentru cei ale căror ochi sunt sensibili la lumină sau care conduc mult. Pentru conducere, ochelarii de soare cu lentile polarizate maro sau gri sunt cea mai ideală alegere.

Alege din selecția noastră de peste 1000 de modele de ochelari de soare polarizați pentru femei, ochelari de soare polarizați pentru bărbați, și ochelari de soare polarizați pentru copii și găsește modelele care ți se potrivesc cel mai bine la un preț cu adevărat favorabil.

Ochelari de soare polarizați pentru bărbați

Multe mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru bărbați, disponibile atât în magazinul nostru online. Poți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace pentru bărbați, și multe alte mărci de ochelari de soare de lux pentru bărbați. Nu rata ofertele noastre pentru ochelari de soare pentru bărbați!

Ochelari de soare polarizați pentru femei

Multe mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru femei, disponibile în magazinul nostru online. Poți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace pentru femei, ochelari de soare Michael Kors, ochelari de soare Dolce & Gabbana, și multe alte mărci de ochelari de soare de lux pentru femei. Nu rata ofertele noastre pentru ochelari de soare pentru femei!

Ochelari de soare polarizați pentru copii

Multe mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru copii, disponibile în magazinul nostru online. Poți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, și multe alte mărci care oferă ochelari de soare pentru copii de înaltă calitate și confortabili. Nu rata ofertele noastre pentru ochelari de soare pentru copii!

Ochelarii de soare buni

O pereche de ochelari de soare trebuie să îndeplinească trei factori importanți pentru a oferi protecție optimă ochilor noștri împotriva radiațiilor UV nocive. Sufletul ochelarilor de soare este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele proprietăți. Cel mai important lucru este să purtăm un model de ochelari de soare cu filtru UV care filtrează razele UV nocive până la 400 de nanometri (ochelari de soare UV 400). În acest fel, ochii noștri sunt protejați de radiația ultravioletă.

Al doilea element important pentru o pereche de ochelari de soare bună este să ne ofere un confort vizual adecvat, chiar și în lumina foarte puternică a soarelui, astfel încât să protejeze împotriva orbirii și a razelor de lumină orbitoare. Ultimul, dar nu cel din urmă, este important să vedem o imagine de calitate, contrastantă, atunci când privim prin ochelarii noștri de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelari buni de soare.

LentileContact - selecție largă de produse

Magazinul nostru online are una dintre cele mai mari selecții de lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari de protecție pentru calculator, unde oferim întotdeauna cele mai favorabile prețuri.

Magazinul nostru online vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor.