Filtrare
Preț (RON)
68,77 lei - 856,57 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
37 - 131
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare pentru copii

 

399produse
 

Ochelari de Soare pentru Fiecare Grupă de Vârstă

Ochelarii de soare pentru copii devin tot mai populari deoarece sunt accesorii la modă și practice. În prezent, este ușor să găsești piese la modă dintr-o gamă largă de stiluri și culori de ochelari de soare, fără să uiți de protecția împotriva razelor solare.

Deoarece sistemul vizual al copiilor este încă în dezvoltare în primii 5-6 ani, un ochelar de bună calitate și ochelar de soare joacă un rol semnificativ în asigurarea dezvoltării corecte a vederii. Ochelarii de soare de calitate sunt importanți deoarece copiii petrec în general mai mult timp în aer liber, crescându-le expunerea la lumina ultravioletă (UV) și alte surse de lumină solară. În plus, ochii lor sunt mai sensibili, pupilele lor sunt mai late, lentilele lor sunt mai clare și nu pot filtra razele UV nocive la fel de eficient ca ochii adulților, astfel încât mai multă lumină nocivă penetrează ochii lor în timpul copilăriei. Fii precaut și achiziționează ochelari de soare cu protecție UV adecvată pentru a evita posibilele probleme viitoare. Caută întotdeauna ochelari de soare etichetați cu UV400, deoarece filtrează complet razele UV nocive (până la 400 de nanometri).

Pentru a face selecția mai ușoară, magazinul nostru optic online oferă sute de stiluri, forme, culori și mărci diverse de ochelari de soare pentru fete și băieți. Printre cele mai populare tipuri (de exemplu, ochelarii de pilot pentru copii) și mărci sunt ochelarii de soare pentru copii Polaroid, ochelarii de soare pentru copii Oakley, ochelarii de soare pentru copii Ray-Ban, dar multe alte mărci globale oferă ochelari de soare pentru copii de o calitate excelentă.

Ochelari de Soare pentru Copii

Prețul Ochelarilor de Soare pentru Copii

Ochelarii de soare pentru copii sunt de obicei disponibili la prețuri mai mici decât versiunile pentru adulți ale aceluiași model, dar din cauza gamei largi de produse și calități disponibile, prețurile pot varia în funcție de marcă și model. Navighează prin selecția de la LentileContact.ro unde poți alege din sute de modele de ochelari de soare pentru copii.

Cele Mai Bune Prețuri pentru Ochelari de Soare pentru Copii

Sunt numeroase magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să achiziționezi de la surse fiabile și renumite. Magazinul nostru online oferă una dintre cele mai mari selecții din țară de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari pentru calculator, unde te așteaptă cele mai favorabile prețuri.