Filtrare

Ochelari de soare polarizați

Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare polarizați de marcă la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazin.

Ochelari de Soare Polarizați

Este o senzație familiară atunci când ochii noștri sunt sensibili la strălucirea soarelui, chiar și atunci când purtăm ochelari de soare. Acest lucru se întâmplă adesea pentru că lentilele tradiționale de ochelari de soare nu sunt capabile să filtreze suficient reflexiile, sclipirile și orbirea. Lentilele polarizate rezolvă această problemă cu o substanță chimică, materialul de polarizare. Dar ce înseamnă polarizat și ce face materialul de polarizare?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată de Edwin H. Land, care a inventat și materialul de polarizare care poate fi aplicat pe lentilele de ochelari de soare, transformând astfel lentila și ochelarii în polarizați.

Materialul de polarizare este o amestecătură de cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat încorporate într-un material transparent, subțire ca o peliculă, din nitroceluloză. Lentilele polarizate lasă să treacă doar razele de lumină orientate vertical. Prin urmare, filtrează lumina orbitoare reflectată de apă, sol și diverse suprafețe și limite de materiale, protejând astfel ochii de oboseală oculară și schimbări extreme ale condițiilor de lumină. Rezultatul este o experiență vizuală mult mai contrastată și plăcută în comparație cu lentilele tradiționale.

  • Nu mai există strălucire orbitoare, reflexii
  • Viziune mai clară și mai contrastată
  • Culorile sunt mai plăcute și mai luminoase
  • Protecție 100% împotriva razelor UV-A și UV-B
Ochelari de Soare Polarizați

Ochelarii de soare polarizați sunt o alegere ideală pentru sporturi, plimbări, alte activități în aer liber și sunt recomandați în special pentru cei cu ochi sensibili la lumina soarelui sau care conduc mult. Pentru condus, cea mai ideală alegere sunt ochelarii de soare cu lentile polarizate de culoare maro sau gri.

Răsfoiți selecția noastră de peste 1000 de ochelari de soare pentru femei polarizați, ochelari de soare pentru bărbați polarizați și ochelari de soare pentru copii polarizați și găsiți cele mai potrivite modele pentru dumneavoastră, acum la prețuri foarte avantajoase.

Ochelari de Soare Polarizați pentru Bărbați

Mai multe branduri de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru bărbați, disponibili atât în magazinul nostru online, cât și în magazinul nostru optic din Budapesta. Puteți găsi ochelari Oakley, ochelari Ray Ban, ochelari Polaroid, ochelari de soare pentru bărbați Versace și multe alte branduri renumite de ochelari de soare pentru bărbați. Nu ratați ofertele noastre de top pentru ochelarii de soare pentru bărbați!

Ochelari de Soare Polarizați pentru Femei

Mai multe branduri de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru femei, disponibili atât în magazinul nostru online, cât și în magazinul nostru optic din Budapesta. Puteți găsi ochelari Oakley, ochelari Ray Ban, ochelari Polaroid, ochelari de soare Versace pentru femei, ochelari Michael Kors, ochelari Dolce & Gabbana și multe alte branduri renumite de ochelari de soare pentru femei. Nu ratați ofertele noastre de top pentru ochelarii de soare pentru femei!

Ochelari de Soare Polarizați pentru Copii

Mai multe branduri de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru copii, disponibili atât în magazinul nostru online, cât și în magazinul nostru optic din Budapesta. Puteți găsi ochelari Oakley, ochelari Ray Ban, ochelari Polaroid și multe alte branduri de ochelari de soare confortabili și stilizați pentru copii. Nu ratați ofertele noastre de top pentru ochelarii de soare pentru copii!

Ochelarii Buni de Soare

Trei factori importanți trebuie îndepliniți pentru ca ochelarii să ofere protecție optimă ochilor noștri împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Inima ochelarilor este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele proprietăți. Cel mai important lucru este că ochelarii cu filtru UV trebuie să filtreze 100% din razele UV dăunătoare până la 400 de nanometri (ochelari cu filtru UV 400). Astfel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete.

Al doilea element important al ochelarilor buni de soare este de a oferi confort vizual adecvat chiar și în lumina soarelui foarte puternică, protejând astfel împotriva orbirii și a razelor orbitoare. În final, este important ca atunci când privim prin ochelarii noștri de soare să vedem o imagine de calitate și contrastată. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales o pereche bună de ochelari de soare.

LentileContact.ro - numai produse originale

Magazinul nostru online are un stoc mare de lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari de protecție pentru calculator, unde vă întâmpinăm întotdeauna cu cele mai bune prețuri.

Magazinul nostru optic vinde doar produse autentice și, desigur, garantează autenticitatea acestora.