Filtrare

Ochelari de soare polarizați

Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare polarizați de marcă la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazin.

  De ce sunt buni ochelarii de soare polarizați?


Este posibil să fiți familiarizați cu senzația de a avea ochii sensibili la strălucirea soarelui, chiar dacă purtați ochelari de soare. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă pentru că lentilele convenționale ale ochelarilor de soare nu sunt capabile să filtreze suficient reflexiile, strălucirea și orbirea. Lentilele polarizate rezolvă această problemă prin utilizarea unei substanțe chimice numite agent polarizant. Dar ce înseamnă polarizat și ce face agentul polarizant?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată în lume de Edwin H. Land, care a inventat materialul polarizant care poate fi aplicat pe lentilele ochelarilor de soare, făcând ca lentilele și ochelarii de soare să fie polarizate.

Materialul polarizant este un amestec de cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat "implantate" într-un material foarte subțire, sub formă de peliculă, transparent, din nitroceluloză. O lentilă cu un material polarizat (polarizat) transmite numai razele de lumină în direcție verticală. Acest lucru înseamnă că filtrează strălucirea reflectată de apă, de uscat și de alte suprafețe, precum și de diferite limite materiale, protejându-ne astfel ochii de oboseala oculară și de schimbările extreme ale condițiilor de lumină. Ca urmare, oferă o experiență vizuală mult mai contrastată și mai plăcută în comparație cu lentilele convenționale.

  • Nu mai există strălucire, nu mai există reflexii
  • Vedere mai clară, mai contrastantă
  • Culorile sunt mai vii și mai plăcute
  • 100% protecție UV-A și UV-B

 

  Ochelari de soare polarizați


Ochelarii de soare polarizați sunt ideali pentru sport, plimbări, alte activități la soare sau în aer liber și sunt recomandați în special celor cu ochi sensibili la lumina soarelui sau care conduc mult. Pentru condus, ochelarii de soare cu lentile polarizate maro sau gri sunt cea mai bună alegere.

Răsfoiți gama noastră de peste 1000 de ochelari de soare polarizați pentru femei, ochelari de soare polarizați pentru bărbați și ochelari de soare polarizați pentru copii și găsiți cele mai bune modele pentru dumneavoastră, acum la un preț avantajos.


  Aveți ochelari de soare cu dioptrii?


Da, sunt disponibile ochelari de soare cu dioptrii. Majoritatea lentilelor dioptrice, fie că sunt monofocale sau multifocale, sunt disponibile în versiuni pentru ochelari de soare. Opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă în acest sens. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm!

  Cum sunt ochelarii de soare buni?


Există trei factori importanți pe care o pereche de ochelari de soare ar trebui să îi îndeplinească pentru a asigura o protecție optimă a ochilor împotriva razelor UV dăunătoare. Inima unei perechi de ochelari de soare este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele cerințe. Cel mai important, purtați un model de ochelari de soare cu filtru UV care filtrează 100% din razele UV dăunătoare până la 400 de nanometri (ochelari de soare UV 400). În acest fel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete.

Al doilea element important al unei perechi bune de ochelari de soare este că aceștia trebuie să ne asigure un bun nivel de confort vizual, chiar și în condiții de soare foarte puternic, deci să ne protejeze de razele de orbire și de strălucire. Nu în ultimul rând, este important să putem vedea o imagine de înaltă calitate, contrastată, atunci când privim în spatele ochelarilor de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii de soare potriviți.

  Tot ce ați vrut să știți despre ochelarii de soare Polaroid

 eOptics - optica internetului
Magazinul nostru online are unul dintre cele mai mari stocuri de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de monitorizare din țară, unde avem întotdeauna cele mai bune prețuri. Ochelarii de soare pe care îi comandați vor fi confecționați de opticienii noștri calificați și experimentați, cărora le pasă să primiți produse de cea mai bună calitate.

Opticienii noștri vând numai produse originale și garantăm autenticitatea produselor noastre.