Filtrare
Preț (RON)
153,27 lei - 491,27 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
49 - 99
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare Polaroid pentru femei

 

541produse
 

Ochelari de Soare pentru Femei Polaroid

Polaroid este una dintre cele mai populare și de cea mai lungă durată mărci de ochelari și ochelari de soare din Europa. Produsele lor combină forme moderne și distractive cu calitate și modă. Modelele lor de ochelari de soare au devenit de asemenea celebre ca fiind brandul principal de lentile polarizate.

Magaizinul nostru oferă o gamă largă de produse, inclusiv ochelari de soare aviator Polaroid inspirați de retro, ochelari de soare de tip pisică, ochelari de soare rotunzi tradiționali, precum și modele de ochelari de soare pătrate și dreptunghiulare mai moderne și mai streamline. Modelele ovale și cu margini rotunjite completează și mai mult selecția, astfel încât fiecare să poată găsi ochelarii de soare Polaroid care se potrivesc cel mai bine formei și stilului feței lor.

Ochelari de soare Polaroid

Lentila Polarizată

Marca Polaroid a devenit celebră pentru inventarea materialului polarizat folosit în producția de ochelari de vedere și lentile. Dar ce înseamnă polarizare și de ce sunt buni ochelarii de soare Polaroid?

Primele ochelari de soare polarizați din lume au fost făcuți de Edwin H. Land, care a inventat materialul de polarizare care poate fi aplicat pe lentilele ochelarilor de soare, făcându-i astfel ochelari de soare polarizați.

Ochelarii de soare polarizați cu material polarizat filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, cum ar fi cele care se reflectă în apă, pe pământ și pe diverse suprafețe, și permit doar razelor de lumină verticală să treacă. De asemenea, reduc strălucirea, oferind o experiență vizuală mult mai bună. Sunt potriviți în special pentru sporturi, conducere, mers pe jos, sau pur și simplu pentru cei ale căror ochi sunt deosebit de sensibili la lumină.

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Polaroid

Colecția de ochelari de soare pentru femei Polaroid include atât modele moderne, cât și clasice. Alege din combinațiile de culori negru, maro, gri și altele și comandă-ți ochelarii de soare Polaroid preferați pentru femei.

Seleția de Ochelari de Soare pentru Bărbați Polaroid

În magazinul nostru online, nu vei fi dezamăgit de selecția de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid. Modelele de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid urmează ultimele tendințe în fiecare sezon, astfel încât fiecare să-și poată găsi ochelarii de soare preferați conform preferințelor lor.

Ochelari de Soare pentru Copii Polaroid

Ochelari de soare pentru fiecare grupă de vârstă! În plus față de ochelarii de soare pentru femei și bărbați Polaroid, gama noastră include și modele de ochelari de soare pentru copii Polaroid. Să avem grijă de ochii copiilor în fiecare sezon.

Ochelari de Soare Polarizati în Gama de la LentileContact

În magazinul nostru online, oferim o gamă largă de ochelari de soare pentru femei Polaroid . Vindem doar produse autentice și garantăm autenticitatea acestora. Alege din prețurile și ofertele de ochelari de soare pentru copii Polaroid și ochelari de soare pentru bărbați Polaroid.

Ochelari de Soare Polaroid

Alege din cele mai recente piese ale colecției de ochelari de vedere Polaroid. Descoperă stilurile moderne și tinerești ale ochelarilor de femei și ochelarilor de bărbați și cumpără-ți ochelarii preferați.

Videoclipuri de Campanie cu Ochelari de Soare Polaroid