Filtrare

Lentile colorate

Ieșiți în evidență din mulțime și alegeți dintr-o selecție colorată de lentile de contact. Opticienii noștri oferă o gamă largă de lentile de contact.

  Lentile de contact colorate, dacă doriți ceva nou


Culoarea ochilor este rezultatul unei înzestrări genetice care durează o viață întreagă. Asta nu înseamnă, bineînțeles, că ne place nuanța cu care ne-am născut sau că nu tânjim ocazional după o schimbare. Ochii albaștri sunt cei mai răspândiți în Europa, iar ochii căprui sunt cei mai răspândiți în unele părți din Asia și Africa. De asemenea, desigur, depinde foarte mult de culoarea ochilor părinților. Dacă sunteți o persoană cu ochi albaștri și doriți să experimentați viața cu nuanțe mai închise de iris sau dacă doriți să vă schimbați ochii căprui în verzi din când în când, puteți face acest lucru cu ușurință, ieftin și în siguranță cu o rețetă de o zi de lentile de contact colorate.

Nu numai că lentilele de contact colorate pot fi disponibile într-o varietate de nuanțe, dar puteți alege chiar și dintr-o gamă de lentile cu modele pentru diferite ocazii și petreceri. În magazinul nostru de optică puteți găsi aceste culori de lentile de contact: lentile de contact albastre, lentile de contact negre, lentile de contact albe, lentile de contact roșii fără dioptrii sau cu dioptrii, lentile de contact gri, lentile de contact galbene, lentile de contact roz, lentile de contact mov, lentile de contact verzi, etc. Pentru mai multe culori disponibile, vă rugăm să vizitați opticienii noștri sau site-ul web.

Lentile de contact cu dioptrii de culoare la prețuri mici
Mulți oameni presupun că lentilele cosmetice pot fi purtate doar de persoanele cu o vedere perfectă sau că pot fi purtate doar cu ochelari, deoarece sunt dioptrii sau colorate. Acest lucru nu este deloc adevărat. Dacă aveți nevoie să vă corectați vederea, puteți purta lentile colorate, deoarece acestea sunt disponibile în versiuni dioptrice. În acest fel, puteți experimenta noutatea în siguranță, fără a fi nevoie să renunțați la vedere. Lentilele de contact colorate dioptrice sunt la fel de ușor de curățat cu soluții pentru lentilele de contact și puteți alege chiar și tipuri de lentile cu purtare zilnică sau prelungită.

Lentile de contact colorate fără dioptrii
Dacă vederea dumneavoastră este perfectă, lentilele de contact colorate fără dioptrii (lentile de contact colorate de acoperire) sunt soluția pentru dumneavoastră. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și modele, de la lentile de contact ușor transparente, așa-numitele lentile de contact de evidențiere, până la lentile colorate perfect acoperitoare. Nu ezitați să încercați lentilele de contact albastre pentru ochi căprui, sau cum este viața cu ochii unei pisici sau ai unui dragon, dar dacă doriți să dați viață personajului preferat din Twilight, avem un produs bun și pentru asta. Alte lentile de contact le puteți găsi pe site-ul nostru lentiledecontact.ro .

  Lentile de contact naturale de culoare

  Lentile de contact colorate, ieftine și ușoare, ușor de curățat cu soluții lentile de contact.


Lentilele de contact colorate fără dioptrii sau cu dioptrii nu costă mai mult decât lentilele de contact tradiționale din punct de vedere al prețului. Uitați de limite și alegeți din cea mai bună gamă de lentile de contact colorate online, cu ușurință! Lentilele de contact colorate sunt ușor de găsit în centrul Budapestei și online în toată țara. În plus, comanda online poate fi livrată chiar a doua zi! Lentilele de contact colorate sunt simple și sigure de utilizat, dar dacă nu aveți experiență în îngrijirea lentilelor, consultați opticianul sau specialistul în contactologie! Pe site-ul nostru puteți achiziționa și picături de ochi !