Filtrare
Preț (RON)
77,87 lei - 103,87 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Rază de curbură
Dioptrie
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
22 Dk/t - 32 Dk/t
Conținut de apă (%)
45 % - 55 %
Filtru UV
Lentile colorate
Culori disponibile

Lentile de contact Halloween

Plănuiți o petrecere de Halloween? Alege din gama noastră colorată de lentile de contact și surprinde-ți prietenii cu cele mai nebunești accesorii de ochi.

80produse
 

  Gamă largă de lentile de contact pentru Halloween


Lentilele de contact colorate de Halloween sunt accesorii pentru costume pe care le puteți folosi pentru a vă înveseli costumul de octombrie și a-i da viață. Aceste lentile de contact casual sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a crea aspectul de zombi, vârcolaci, vrăjitoare sau chiar vampiri. Avem lentilele potrivite pentru aproape orice costum. Avem o gamă de lentile în următoarele culori: lentile de contact albastre, lentile de contact negre, lentile de contact albe, lentile de contact roșii cu sau fără dioptrii, lentile de contact gri, lentile de contact galbene, lentile de contact roz, lentile de contact mov, lentile de contact maro, lentile de contact verzi. Pentru mai multe culori disponibile, vă rugăm să vizitați opticienii noștri sau site-ul web pentru mai multe modele de lentile de contact, soluții lentile de contact sau picături de ochi.

Dacă purtați lentile de contact colorate pentru orice alt motiv, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați la lentiledecontact.ro . Opticienii noștri oferă, de asemenea, lentile de contact dioptrii colorate, lentile de contact colorate fără dioptrii, lentile de contact nebunești, lentile de contact colorate de o zi, lentile de contact colorate de acoperire, lentile de contact colorate de evidențiere și lentile de contact cosmetice.

Lentile de contact pentru Halloween

Lentile de contact colorate cu dioptrii sau fără dioptrii
Mulți oameni cred că lentilele de contact cosmetice pot fi purtate doar de persoanele cu o vedere perfectă sau că pot fi purtate doar cu ochelari, deoarece o lentilă de contact este fie colorată, fie dioptrică. Din fericire, acest lucru nu este adevărat, așa că, dacă aveți nevoie de o corecție a vederii, puteți purta niște lentile colorate, deoarece acestea sunt disponibile și în versiune dioptrică. În acest fel, puteți experimenta în siguranță noutatea fără a fi nevoit să renunțați la vedere. Lentilele de contact colorate dioptrice sunt la fel de ușor de utilizat ca și celelalte lentile și puteți alege între cele cu purtare zilnică sau prelungită.

Cu toate acestea, dacă vederea dvs. este perfectă, lentilele de contact colorate fără dioptrii (lentile de contact colorate de acoperire) sunt alegerea potrivită pentru dvs. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori deja listate, de la lentile de contact ușor transparente, care evidențiază până la lentile colorate care acoperă perfect. Nu ezitați să încercați o lentilă de contact albastră pentru ochi căprui sau cum este viața cu ochii unei pisici sau ai unui dragon, dar dacă doriți să dați viață personajului preferat din Twilight, avem un produs bun și pentru asta.

Lentile de contact de Halloween pentru lentile de contact ieftine
Din punct de vedere al prețului, lentilele de contact colorate fără dioptrii sau cu dioptrii nu costă mai mult decât cele tradiționale. Lentilele de contact colorate de Halloween sunt ușor de găsit pe lentiledecontact.ro . În plus, comanda online poate fi livrată a doua zi! Lentilele de contact colorate sunt, în principiu, simple și sigure de utilizat, dar dacă nu aveți experiență în gestionarea lentilelor, vă rugăm să vă adresați opticianului sau contactologului dumneavoastră!