Categorii
Detalii produs


ColourVUE Crazy Zombie (2 lentile)

115,00 RON
82,34 RON
-28%
 • ColourVUE Crazy Zombie (2 lentile)
ColourVUE Crazy Zombie (2 lentile)
Informații referitoare la disponibilitatea produsului vor fi afișate după selectarea parametrilor.
Adaugă în coș


FAN

2-5 zile
10RON (gratis peste 100RON)

Plata la livrare


Posibilitatea de plată la livrare

Alege un look terifiant cu lentilele ColourVUE! Alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine, dintre modele disponibile.

 • La neOptica.ro găsești lentile de contact fantezie ce sunt accesoriul perfect pentru orice ținută sau personaj ales. În plus, fantezie-ul și petrecerile tematice se apropie cu pași repezi!

  Dacă știi deja ce costum vei alege, nu uita să îți completezi ținuta cu o pereche de lentile de contact care să te facă să nu treci neobservat. Este important să reții că lentilele de contact colorate, la fel ca toate celelalte lentile de contact necesită aceeași îngrijire. Așadar, nu uita să achiziționezi și o soluție de întreținere și curățare.

  Lentilele fantezie sunt diponibile în varianta fără dioptrii și la fel de sigure și confortabile ca lentilele cu scop medical. 

  Dacă nu ai mai purtat lentile de contact până acum, îți recomandăm să îți programezi o consultație optică pentru a te asigura că poți purta lentile de contact. Dacă ai orice întrebări legate de lentilele colorate, nu ezita să ne scrii la adresa contac@netoptica.ro.

 • Producător
  ColourVUE
  Brand
  ColourVUE
  Categorie
  Colorate
  Conținut de apă
  45 %
  Diametru
  14,0 mm
  Rază de curbură
  8.6
  Filtru UV
  Nu
  Lentile/cutie
  2
  Tip lentile
  Lentile colorate
  Codul produsului
  EYECLWZOM