Filtrare
Preț (RON)
51,87 lei - 149,50 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
Pentru călătorii

Soluție lentile de contact Menicare

Menicon propune MeniCare Plus și MeniCare Pure ca soluții multifuncționale pentru îngrijirea lentilelor de contact dure, permeabile la gaz. Acestea oferă o senzație cât mai confortabilă la purtare, asigurându-se totodată că lentilele dumneavoastră sunt bine curățate de ingredientele naturale și de agenții dezinfectanți din soluții.

6produse

Din gama soluțiilor MeniCare amintim cele două soluții multifuncționale MeniCare Pure și MeniCare Plus, ideale pentru îngrijirea lentilele de contact dure.

 

1. Soluția MeniCare Pure este cea mai nouă soluție multifuncțională produsă de Menicon pentru a promova îngrijirea într-un mod cât mai sănătos a lentilelor de contact dure, permeabile la gaz (lentile RGP).

Soluția de lentile de contact este prima soluție creată din ingrediente naturale, cu agenți dezinfectanți, cu vitamina C glucozidă și acid hialuronic. În plus, s-a realizat o dublă filtrare la fabricare astfel încât să se elimine orice particule nedorite, dar de asemenea și pentru a asigura puritatea soluției.

Soluția se prezintă într-un flacon cu capac cu o singură atingere pentru o mai bună sterilitate și integritate și, de asemenea, pentru a fi mai ușor de manevrat.

Pentru a asigura un confort mai bun și pentru a prelungi durata de viață a lentilelor de contact dure, se recomandă utilizarea produsului Progent, de la Menicon, pentru îndepărtarea proteinelor, în combinație cu soluția MeniCare Pure.

 

2. MeniCare Plus este o soluție multifuncțională pentru lentile de contact dure, care îndeplinește așteptările ridicate ale tuturor purtătorilor de lentile permeabile la gaz. Confortul maxim poate fi obținut cu MeniCare Plus prin îmbunătățirea umezelii și reducerea depunerilor de lentile.

Soluția MeniCare Plus poate fi utilizată și pentru clătirea înainte de introducerea lentilelor. Lentila se va simți curată și netedă la fiecare purtare. Datorită substanțelor hidratante din componența lentilelor, umectabilitatea crește, ceea ce facilitează distribuirea uniformă a filmului lacrimal pe suprafața lentilei.

Pentru a asigura un confort și o protecție excelentă pe toată durata de viață a lentilelor dure, se recomandă îndepărtarea proteinelor cu Menicon Progent în mod regulat, de exemplu, săptămânal, în combinație cu soluția MeniCare Plus.

 

Vă rugăm să respectați recomandările și să nu schimbați marca de lentile sau soluția de întreținere fără a discuta în prealabil cu mediul oftalmolog.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.