Filtrare
Preț (RON)
23,01 lei - 186,94 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
Pentru călătorii

Menicon soluții lentile de contact

Soluțiile de curățare și dezinfectare zilnice sau săptămânale de la Menicon (MeniCare Plus, ManiCare Pure, Menicon Progen și Menicon Spray & Clean) sunt concepute special special pentru lentilele de contact dure, permeabile la gaz, pentru a asigura o purtare cât mai confortabilă și sănătoasă.

20produse
 

Soluțiile de la Menicon sunt ideale pentru curățarea și dezinfectarea zilnică și săptămânală a lentilelor de contact dure.

Gama cuprinde:

- MeniCare Plus, care dezinfectează și oferă o curățare zilnică.

- MeniCare Pure, o soluție nouă pentru curățarea zilnică pentru ochii sensibili.

- Menicon Progent, soluție de lentile de contact pentru îndepărtarea săptămânală intensivă a proteinelor.

- Menicon Spray & Clean, pentru curățarea zilnică și pentru îndepărtarea depunerilor de pe suprafața lentilelor de contact dure.

 

MeniCare Plus este o soluție multifuncțională pentru lentile de contact dure, care îndeplinește așteptările ridicate ale tuturor purtătorilor de lentile permeabile la gaz. Confortul maxim poate fi obținut cu MeniCare Plus prin îmbunătățirea umezelii și reducerea depunerilor de lentile.

Soluția MeniCare Pure pentru lentile de contact este prima soluție creată din ingrediente naturale, cu agenți dezinfectanți, cu vitamina C glucozidă și acid hialuronic. În plus, s-a realizat o dublă filtrare la fabricare astfel încât să se elimine orice particule nedorite, dar de asemenea și pentru a asigura puritatea soluției.

Menicon Progent este un agent de îndepărtare a proteinelor, cu rol de dezinfectant și de curățare intensivă săptămânală, compatibil cu toate lentilele de contact permeabile la gaz. Soluția curăță și îndepărtează proteinele de pe suprafața lentilelor de contact dure prin simpla înmuiere a acestora în lichid timp de 30 de minute.

Spray & Clean de la Menicon este un detergent delicat, neabraziv, o soluție fără conservanți, compatibilă cu toate lentilele dure.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.