Filtru
Marcă
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Soluții lentile de contact Menicon

Menicon este primul și cel mai mare producător de lentile de contact din Japonia, fondat de domnul Kyoichi Tanaka în 1951, și acum este reprezentat în peste 80 de țări.

Scopul Menicon este de a furniza lentile de contact sigure în întreaga lume, punând cea mai mare prioritate asupra sănătății ochilor clienților.

Menicon este singurul producător din lume care este dedicat tuturor domeniilor de afaceri legate de lentile de contact, inclusiv dezvoltarea materialelor, proiectarea lentilelor și fabricarea lentilelor de contact și a soluțiilor de îngrijire. Aceștia oferă atât soluții de întreținere pentru lentilele dure, cât și pentru lentilele moi.

Gama cuprinde:

  • MeniCare Plus, care dezinfectează și oferă o curățare zilnică.
  • MeniCare Pure, o soluție nouă pentru curățarea zilnică pentru ochii sensibili.
  • Menicon Progent, soluție de lentile de contact pentru îndepărtarea săptămânală intensivă a proteinelor.
  • Menicon Spray & Clean, pentru curățarea zilnică și pentru îndepărtarea depunerilor de pe suprafața lentilelor de contact dure.
  • Solo-Care Aqua, o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact moi

MeniCare Plus este o soluție multifuncțională pentru lentile de contact dure, care îndeplinește așteptările ridicate ale tuturor purtătorilor de lentile permeabile la gaz. Confortul maxim poate fi obținut cu MeniCare Plus prin îmbunătățirea umezelii și reducerea depunerilor de lentile.

Soluția MeniCare Pure pentru lentile de contact este prima soluție creată din ingrediente naturale, cu agenți dezinfectanți, cu vitamina C glucozidă și acid hialuronic. În plus, s-a realizat o dublă filtrare la fabricare astfel încât să se elimine orice particule nedorite, dar de asemenea și pentru a asigura puritatea soluției.

Menicon Progent este un agent de îndepărtare a proteinelor, cu rol de dezinfectant și de curățare intensivă săptămânală, compatibil cu toate lentilele de contact permeabile la gaz. Soluția curăță și îndepărtează proteinele de pe suprafața lentilelor de contact dure prin simpla înmuiere a acestora în lichid timp de 30 de minute.

Spray & Clean de la Menicon este un detergent delicat, neabraziv, o soluție fără conservanți, compatibilă cu toate lentilele dure.

Solo-Care Aqua, soluție dezinfectantă pentru toate tipurile de lentile de contact noi vine cu un suport de lentile MicroBlock ce ajută la curățarea eficientă a lentilelor.

Mai multe tipuri de soluții de contact puteți găsi aici.