Filtru
Lățime ramă
-
125 mm - 226 mm
Lățime lentilă
-
37 mm - 63 mm
Punte nazală
-
10 mm - 142 mm
Lungime braț
-
125 mm - 149 mm
Înălțime lentilă
-
35 mm - 56 mm
Formă ramă
45 produse  

Produse originale

14 zile drept de retur

  Oakley: Pentru iubitorii de sport și mișcare


Istoria ochelarilor de soare Oakley datează de la pilotul de motocros Jim Jannard. Pe baza experienței sale în curse, Jim a imaginat și a implementat un material revoluționar care nu doar că devenea alunecos când era ud, ci asigura o aderență mai bună. El a folosit acest material mai întâi pentru a face mânere și apoi alte accesorii pentru biciclete, făcând cursele mai sigure. Încurajat de succesul său, Jannard și-a înființat propria afacere cu doar 300 de dolari în buzunar și a creat primii săi ochelari de protecție, ochelari de schi, în anii 1980. Materialul inovator pe care l-a inventat este folosit și astăzi pentru a realiza plăcuțele pentru urechi și nas pentru ochelarii de soare Oakley.

Ochelarii de soare Oakley sunt renumiți pentru calitatea și confortul lor ridicat. Lentilele din rame oferă o protecție de 100% împotriva razelor UV dăunătoare și a așa-numitei lumini albastre emise de dispozitivele electronice. De asemenea, nu se încețoșează, ceea ce le face alegerea perfectă pentru sport sau pentru munca în aer liber. În plus față de colecțiile populare de ochelari de soare Oakley pentru bărbați, oferim și modele de ochelari de soare Oakley pentru femei.

Cele mai populare modele ale noastre includ Oakley Sutro, Oakley Holbrook, Oakley Gascan, Oakley Plasma, Oakley Jawbreaker, Oakley Bevel, Oakley Turbine, Oakley Clifden, Oakley Batwolf, Oakley Sylas, Oakley Straightlink, Fuel Cell, Oakley Gibston și multe altele, toate la cele mai bune prețuri.

  Ochelari de soare Oakley

Ochelarii de vedere și ochelarii de soare Oakley sunt acum prima alegere pentru bărbații și femeile sportive, datorită calității lor excepționale, confortului maxim și designului sportiv și sofisticat.

Alegeți gama de ochelari optici sport de la Oakley pentru ciclism, schi sau pur și simplu pentru mersul pe jos și condus. Gama noastră include ochelari de soare Oakley pentru copii, ochelari de soare pentru bărbați și ochelari de soare pentru femei, astfel încât fiecare membru al familiei își poate găsi propriul stil. Dacă vă gândiți să cumpărați ochelari de soare Oakley cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot ajuta cu toate nevoile dumneavoastră.

  Cum sunt ochelarii de soare buni?


Există trei factori importanți pe care o pereche de ochelari de soare ar trebui să îi îndeplinească pentru a asigura o protecție optimă a ochilor împotriva razelor UV dăunătoare. Inima unei perechi de ochelari de soare este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele cerințe. Cel mai important este că trebuie să filtreze 100% din razele UV dăunătoare de până la 400 de nanometri (ochelari de soare cu indice UV 400). În acest fel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete.

Al doilea element important este de a ne asigura că avem un nivel bun de confort vizual, chiar și în condiții de soare foarte puternic, astfel încât să fim protejați împotriva strălucirii și a orbitei. Nu în ultimul rând, este important să putem vedea o imagine de înaltă calitate, contrastată, atunci când privim în spatele ochelarilor de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii de soare potriviți.

  Ochelari de soare Oakley la prețuri accesibile


Alegeți din gama noastră de vânzare de ochelari de soare Oakley și găsiți produsul de calitate care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră, la un preț semnificativ mai mic decât cel din magazin. Ochelarii dvs. de soare vor fi confecționați de opticienii noștri calificați și experimentați, care au grijă să se asigure că primiți produse de cea mai bună calitate.

Este important să rețineți că opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă ca dvs. să primiți produse de cea mai bună calitate.

Tot ce ați vrut vreodată să știți despre ochelarii de soare Oakley