Filtrare

Ochelari de soare Oakley

Stilul, confortul și protecția sunt semnele distinctive ale ochelarilor de soare Oakley. Vedeți întreaga noastră gamă de ochelari de soare online.

Ochelari de Soare Oakley: Pentru Iubitorii de Sport și Mișcare

Povestea ochelarilor de soare Oakley este legată de pilotul de motocross Jim Jannard. Pe baza experiențelor sale în curse, Jim a vizionat și creat un material revoluționar care, expus la umiditate, oferea o aderență mai bună în loc să devină alunecos. Mai întâi a realizat mânere și apoi alte accesorii pentru motociclete din acest material, făcând cursele mai sigure. Încurajat de succesul său și având doar 300 de dolari în buzunar, Jannard a fondat propria afacere și în anii '80 a creat primele sale ochelari și ochelari de schi. Materialul inovator pe care l-a inventat este încă folosit astăzi în bureții pentru urechi și nas ai ochelarilor de soare Oakley.

Ochelarii de soare Oakley sunt faimoși pentru calitatea și confortul lor excelent. Lentilele din rame oferă protecție 100% împotriva razelor UV nocive și a luminii albastre emise de dispozitivele electronice. De asemenea, nu se încețoșează, ceea ce îi face perfecti pentru sporturi sau activități în aer liber. Pe lângă colecțiile populare de ochelari de soare Oakley pentru bărbați, modelele de ochelari de soare Oakley pentru femei sunt disponibile și în magazinul nostru online.

Printre cele mai populare modele se numără Oakley Sutro, Oakley Holbrook, Oakley Gascan, Oakley Plazma, Oakley Jawbreaker, Oakley Bevel, Oakley Turbine, Oakley Clifden, Oakley Batwolf, Oakley Sylas, Oakley Straightlink, Fuel Cell, Oakley Gibston și multe alte piese din colecție, toate la cele mai bune prețuri.

Ochelari de Soare Oakley

Ochelarii de vedere și ochelarii de soare Oakley au devenit prima opțiune pentru bărbați și femei sportive, datorită calității lor excelente, confortului maxim și designului sportiv, dar sofisticat.

Alegeți familia de optică sport Oakley pentru ciclism, schi sau pur și simplu pentru plimbare și conducere. În gama noastră puteți găsi ochelari de soare pentru copii Oakley, ochelari de soare pentru bărbați și ochelari de soare pentru femei, astfel încât fiecare membru al familiei să își găsească propriul stil.

Ochelari de Soare Oakley pentru Bărbați

Colecția de ochelari de soare Oakley pentru bărbați se caracterizează prin stil și nonșalanță. Printre modelele pentru bărbați din colecțiile Oakley, fiecare poate găsi modelul perfect pentru ei, fie că este vorba de lățimea lentilelor, culoarea ramei sau culoarea lentilelor ochelarilor de soare. Modelele de ochelari de soare Oakley pentru bărbați reprezintă, de asemenea, cea mai înaltă calitate.

Ce Face dintr-un Pair Bun de Ochelari de Soare?

Trei factori importanți trebuie îndepliniți de o pereche de ochelari de soare pentru a oferi protecție optimă ochilor noștri împotriva radiațiilor UV nocive. Ochelarii de soare sunt în primul rând definiți de lentilă, care ar trebui să îndeplinească următoarele caracteristici. Cel mai important este să filtreze 100% din razele UV nocive până la 400 de nanometri (ochelari de soare UV 400). Acest lucru asigură siguranța ochilor noștri împotriva radiațiilor ultraviolete.

Al doilea element important este să ofere o viziune confortabilă chiar și în lumina foarte puternică a soarelui, astfel încât să protejeze împotriva strălucirii și a razelor orbitoare. În cele din urmă, este important să vedem o imagine de înaltă calitate și contrastată atunci când privim din spatele ochelarilor de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii de soare potriviți.

Ochelari de Soare Oakley la Prețuri Competetive

Alegeți din oferta noastră de ochelari de soare Oakley și găsiți produsul de calitate care vi se potrivește cel mai bine la prețuri semnificativ mai mici decât în magazin.

Este important să menționăm că magazinul nostru online vinde doar produse originale și garantează autenticitatea lor.

Videoclipuri cu Campanii Ochelari de Soare Oakley