Filtrare
Preț (RON)
62,27 lei - 206,57 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
2 - 10
Rază de curbură
Dioptrie
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
22 Dk/t - 138 Dk/t
Conținut de apă (%)
33 % - 69 %
Filtru UV
Lentile colorate
Culori disponibile
Alte caracteristici

Lentile de contact cosmetice

Vrei să încerci o nouă culoare de ochi? Sau pur și simplu doriți să adăugați puțină varietate la ținuta dvs. de zi cu zi? 

47produse

Air Optix Colors (2 lentile)

109,90 lei
Pe stoc

FreshLook Colors UV (2 lentile)

92,90 lei
 

ColourVUE BigEyes Cool Blue (2 lentile)

69,90 lei
Pe stoc

FreshLook ColorBlends UV (2 lentile)

99,90 lei
 

FreshLook One-Day (10 lentile)

70,50 lei
 

ColourVUE BigEyes Party Green (2 lentile)

69,90 lei
 

ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)

65,00 lei
Pe stoc

ColourVUE BigEyes Evening Grey (2 lentile)

69,90 lei
Pe stoc

ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)

65,00 lei
Pe stoc
 

  Lentile de contact colorate la un preț mic, într-o gamă largă


Ieșiți în evidență din mulțime și alegeți dintr-o selecție colorată de lentile de contact. Opticienii noștri oferă lentile de contact colorate fără dioptrii, lentile de contact colorate cu dioptrii, lentile de contact colorate naturale, lentile de contact colorate zilnice (lentile de contact colorate de o zi), lentile de contact colorate de evidențiere, lentile de contact colorate de acoperire, lentile de contact cosmetice și lentile de contact nebunești. Pe lângă acestea, chiar și lentilele noastre de contact de Halloween sau lentilele de contact înfricoșătoare sunt disponibile în mai multe culori sau variante pe lentiledecontact.ro .

Un sfat util este că lentilele de contact colorate pot fi diferite nu doar ca nuanțe. Puteți alege chiar și lentile cosmetice cu model pentru diferite evenimente, manifestări, petreceri. Nu ezitați să încercați lentilele de contact albastre pentru ochii căprui sau cum este viața cu ochii unui dragon sau ai unei pisici.

În magazinul nostru de optică lentiledecontact.ro puteți găsi aceste culori de lentile de contact: lentile de contact albastre, lentile de contact toate negre, lentile de contact toate albe, lentile de contact roșii fără dioptrii sau cu dioptrii, lentile de contact gri, lentile de contact galbene, lentile de contact roz, lentile de contact mov, lentile de contact verzi, printre altele. Pentru mai multe culori disponibile, vă rugăm să vizitați opticienii noștri sau site-ul web.

  Lentile de contact cosmetice

Lentile de contact colorate, prețuri
Contrar concepțiilor greșite, lentilele de contact cosmetice nu sunt mai scumpe decât alte lentile din punct de vedere al prețului și nici nu sunt mai greu sau mai puțin sigure de utilizat. Vă rugăm să rețineți că pentru îngrijirea lentilelor de contact colorate se aplică aceleași reguli ca și pentru lentilele de contact obișnuite. Dacă nu aveți experiență în îngrijirea lentilelor, trebuie să vă consultați întotdeauna oftalmologul sau specialistul în contacte înainte de utilizare!

 

 

Dacă aveți chef de lentile, lentilele de contact colorate sunt ușor de găsit . În plus, dacă comandați lentile de contact colorate online, puteți primi pachetul a doua zi! Sperăm că vă veți bucura de gama noastră extinsă de produse și servicii. Alte produse de care dispunem sunt picături de ochi și soluții lentile de contact.