ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)
ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)
 65,00 lei/buc
ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)
ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)
ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)
ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)
ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)

ColourVUE Glamour Blue (2 lentile)

PWR
buc
 65,00 lei/buc
Compară
  • 100% Produse originale
  • 100% garanția prețului
  • Transport gratuit
  • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Producător
Tip lentile
Colorate
Frecvență înlocuire
Trimestriale
Lentile/cutie
2
Rază de curbură
8.6
Tip material
Hidrogel
Permeabilitate la oxigen
22 Dk/t
Conținut de apă
45 %
Filtru UV
Nu
Culori disponibile
Albastru
Material
Hydrogel Terpolymer (55%)
Diametru
14 mm
Opace sau translucide
Translucent
Cosmetice sau crazy
Cosmetice
Caracteristici lentile de contact colorate
Best-seller
Numar articol
EYEGLBLU
Descriere

Kulör accentuare: este folosită pentru accentuarea culorii naturale a ochilor, fără a acoperi complet culoarea originală. Se poate folosi doar pentru accentuarea culorii ochilor cu tonuri închise.

Lentile colorate de înaltă calitate, cu care poți impresiona prietenii. Cele mai la modă culori, la un preț cu adevărat câștigător. Adoptă strălucirea vedetelor de la Hollywood cu lentile de contact colorate exclusiviste, potrivite pentru starea ta de spirit. Simplu de aplicat, confortabile și la prețuri imbatibile.

Aceste lentile de contact (între 0.0 și -6.0 dioptrii) sunt disponibile în stoc într-o anumită cantitate și pot fi achiziționate imediat. În cazul în care dioptria căutată este epuizată înainte de comanda dvs., timpul de aprovizionare estimat este de maxim 3 săptămâni.

Alte detalii despre produs: Raza de curbura: 8.6, Diametru: 14 mm, Intervalul de dioptrii disponibil pentru comandă: -0.5 până la -8.00 în pași jumătate de dioptrie.

Lentilele au o durată de viață de 3 luni, adică pot fi folosite timp de 3 luni cu o îngrijire corespunzătoare. Astfel, sunt mult mai economice decât lentilele zilnice, săptămânale sau lunare obișnuite comercializate de alți producători. Fiecare cutie conține un set de lentile (2 buc).

Este necesară utilizarea unei soluții de întreținere pentru lentilele. Nu uitați să achiziționați și aceasta la un preț mai avantajos din magazinul online Lentilecontact.

Dacă nu sunteți un utilizator experimentat de lentile de contact, vă rugăm să cumpărați lentilele numai după o examinare oftalmologică și o potrivire a lentilelor realizată de un medic oftalmolog sau de un specialist în lentile de contact.

Întreaga gamă de culori ColourVUE poate fi vizualizată aici.

Produse similare