Filtrare
Preț (RON)
105,17 lei - 1 939,47 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
47 - 99
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare polarizați pentru femei

 

889produse
 

Ochelari de soare polarizați

Este posibil să fii familiarizat cu senzația când ochii tăi sunt sensibili la lumina soarelui orbitoare, chiar și atunci când porți ochelari de soare. Aceasta se întâmplă adesea pentru că lentilele tradiționale de ochelari de soare nu pot filtra suficient reflexiile de lumină, orbirea și sclipirea. Lentilele polarizate rezolvă această problemă folosind o substanță chimică, materialul polarizant. Dar ce înseamnă polarizat și ce face materialul polarizant?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată de Edwin H. Land, care a inventat și materialul polarizant care poate fi aplicat lentilelor de ochelari de soare, transformându-le în lentile și ochelari de soare polarizați.

Materialul polarizant este un material nitrocelulozic foarte subțire, similar unui film, transparent, încorporat cu cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat. Lentila echipată cu material polarizant (lentilă polarizată) permite doar razelor de lumină orientate vertical să treacă. În alte cuvinte, filtrează lumina orbitoare reflectată de apă, sol și diverse suprafețe, protejându-ne ochii de oboseală și schimbări extreme în condițiile de lumină. Ca rezultat, oferă o experiență vizuală mult mai contrastată și plăcută în comparație cu lentilele tradiționale.

  • Nicio lumină orbitoare, reflexii
  • Viziune mai clară și contrastată
  • Culorile sunt extrem de plăcute și vii
  • Protecție 100% UV-A și UV-B

Ochelari de soare polarizați

Ochelarii de soare polarizați sunt o alegere ideală pentru sporturi, plimbări, alte activități în aer liber și sunt recomandați în special pentru cei cu ochi sensibili la lumină sau care conduc mult. Pentru conducere, cea mai ideală alegere sunt ochelarii de soare cu lentile polarizate maro sau gri.

Explorează selecția noastră de peste 1000 de ochelari de soare pentru femei polarizați, ochelari de soare pentru bărbați, și ochelari de soare pentru copii la prețuri cu adevărat favorabile și găsește modelele care ți se potrivesc cel mai bine.

Ochelari de soare polarizați pentru bărbați

Multe mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru bărbați, disponibile în magazinul nostru online. Poți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray-Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace pentru bărbați și multe alte ochelari de soare de lux pentru bărbați de la branduri prestigioase în selecția noastră. Nu rata ofertele noastre highlight pentru ochelari de soare pentru bărbați!

Ochelari de soare polarizați pentru femei

Multe mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru femei, disponibile în magazinul nostru online. Poți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray-Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace pentru femei, ochelari de soare Michael Kors, ochelari de soare Dolce & Gabbana și multe alte ochelari de soare de lux pentru femei de la branduri prestigioase în selecția noastră. Nu rata ofertele noastre highlight pentru ochelari de soare pentru femei!

Ochelari de soare polarizați pentru copii

Multe mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru copii, disponibile în magazinul nostru online. Poți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray-Ban, ochelari de soare Polaroid și multe alte branduri care oferă ochelari de soare confortabili și de înaltă calitate pentru copii. Nu rata ofertele noastre highlight pentru ochelari de soare pentru copii!

Ochelarii buni de soare

Un bun pereche de ochelari de soare trebuie să îndeplinească trei criterii importante pentru a oferi o protecție optimă pentru ochii noștri împotriva radiațiilor UV nocive. Sufletul ochelarilor de soare este în primul rând lentila, care trebuie să îndeplinească următoarele proprietăți. Cel mai important, ar trebui să purtăm ochelari de soare cu lentile filtrante UV care blochează razele UV nocive până la 400 de nanometri (ochelari de soare UV 400). Astfel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete.

Al doilea element important al unei bune perechi de ochelari de soare este să ofere un confort vizual adecvat, chiar și în lumina foarte strălucitoare, astfel încât să protejeze împotriva reflexiilor și razelor de lumină orbitoare. Nu în ultimul rând, este important ca atunci când privim prin ochelarii noștri de soare, să vedem o imagine de înaltă calitate și contrastată. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii buni de soare.

LentileContact - gamă largă de produse

Magazinul nostru online are unul dintre cele mai mari stocuri din țară de lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari de protecție pentru calculator, întotdeauna la cele mai favorabile prețuri.

Magazinul nostru online vinde exclusiv produse autentice, iar noi garantăm natural autenticitatea produselor.