Filtrare
Preț (RON)
179,27 lei - 491,27 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
47 - 99
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare pentru bărbați Polaroid

 

500produse
 

Modele de ochelari de soare Polaroid pentru bărbați la prețuri favorabile

Polaroid este una dintre cele mai populare și mai vechi mărci cunoscute și respectate de ochelari și ochelari de soare. Produsele lor combină forme moderne și distractive cu calitate și modă. Modelele lor de ochelari de soare au devenit, de asemenea, faimoase ca fiind brandul principal de lentile polarizate.

În gama noastră largă de produse, puteți găsi ochelari de soare aviator Polaroid inspirați retro, ochelari de soare cat-eye incitante, ochelari de soare rotunzi tradiționali, precum și modele de ochelari de soare pătrate și dreptunghiulare mai moderne și mai streamline. Modelele ovale și cu margini rotunjite completează selecția astfel încât fiecare să poată găsi ochelarii de soare Polaroid care se potrivesc cel mai bine formei și stilului lor de față.

ochelari de soare Polaroid

Lentila polarizată

Marca Polaroid a devenit faimoasă pentru inventarea materialului polarizat utilizat în producția de ochelari și lentile. Dar ce înseamnă polarizarea și de ce sunt buni ochelarii de soare Polaroid?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată de Edwin H. Land, care a inventat materialul de polarizare care putea fi aplicat pe lentilele ochelarilor de soare, polarizând astfel lentila și făcând-o simultan un pereche de ochelari de soare.

Ochelarii de soare echipați cu material polarizat filtrează razele de deslumbrare care ajung orizontal, cum ar fi lumina care se reflectă din apă, sol și diverse suprafețe, permitând trecerea doar a razelor de lumină verticale. Reduc, de asemenea, strălucirea, oferind o experiență de vedere mult mai bună. Sunt potriviți în special pentru sport, conducere, plimbare sau pur și simplu pentru cei ai căror ochi sunt deosebit de sensibili la lumină.

Colecția de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid

Nu veți fi dezamăgit de colecția de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid din magazinul nostru online și de la optician. Modelele de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid urmează cele mai recente tendințe în fiecare sezon, astfel încât fiecare să-și poată găsi ochelarii de soare preferați în funcție de preferințele lor.

Colecția de ochelari de soare pentru femei Polaroid

În colecția de ochelari de soare pentru femei Polaroid puteți găsi atât piese moderne, cât și clasice. Alegeți între negru, maro, gri și alte combinații de culori.

Promovarea ochelarilor de soare pentru copii Polaroid

Ochelari de soare pentru toate vârstele! În plus față de ochelarii de soare pentru femei și bărbați de la Polaroid, gama noastră include și ochelari de soare pentru copii Polaroid modele. Să avem grijă de ochii copiilor în fiecare sezon.

Ochelari de soare polarizate în gama iOptica

În magazinul nostru online al opticianului, oferim o promovare prominentă a ochelarilor de soare pentru femei de la Polaroid. Vânzăm doar produse originale și garantăm autenticitatea produselor. Alegeți între prețurile și ofertele de la ochelari de soare pentru copii Polaroid și ochelarii de soare pentru bărbați Polaroid.

Ochelari de soare Polaroid

Alegeți dintre cele mai recente piese din colecția de ochelari de soare Polaroid. Descoperiți stilul modern și tineresc al ochelarilor de femei și al ochelarilor de bărbați și cumpărați-vă ochelarii preferați.

Videoclipurile campaniei de ochelari de soare Polaroid