Filtrare
Preț (RON)
90,87 lei - 1 939,47 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
47 - 145
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare polarizați pentru bărbați

 

940produse
 

Ochelari de soare polarizați

S-ar putea să fiți familiarizați cu senzația de ochi sensibili la lumina orbitorie a soarelui, chiar și atunci când purtați ochelari de soare. Acest lucru se întâmplă adesea pentru că lentilele obișnuite ale ochelarilor de soare nu sunt capabile să filtreze adecvat reflexiile, strălucirea și orbirea. Lentilele polarizate rezolvă această problemă cu ajutorul unei substanțe chimice, materialul polarizant. Dar ce înseamnă polarizat și ce face materialul polarizant?

Ochelarii de soare polarizați au fost creați prima dată de Edwin H. Land, care a inventat materialul polarizant ce poate fi aplicat și pe lentilele ochelarilor de soare, transformând astfel lentila și ochelarii în unii polarizați.

Materialul polarizant este un amestec de cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat „încorporate” într-un material nitrocelulozic transparent, foarte subțire, asemănător unei folii. Lentilele ochelarilor de soare polarizați (polarised) permit doar trecerea razelor de lumină orientate vertical. Astfel, ele filtrează lumina orbitoare reflectată de la apă, sol și alte suprafețe, precum și de la diferite limite ale materialelor, protejându-ne ochii de oboseala oculară și de schimbările extreme de condiții de lumină. Ca rezultat, oferă o experiență vizuală mult mai contrastată și plăcută comparativ cu lentilele tradiționale.

  • Nu mai există lumină orbitoare, reflexii
  • Vedere mai clară, mai contrastată
  • Culorile sunt excepțional de plăcute și mai strălucitoare
  • Protecție 100% UV-A și UV-B

Ochelari de soare polarizați

Ochelarii de soare polarizați sunt o alegere ideală pentru sporturi, plimbări și alte activități în aer liber, fiind recomandați în special pentru cei cu ochi sensibili la lumina soarelui sau pentru cei care conduc mult. Pentru condus, alegerea ideală sunt ochelarii de soare cu lentile polarizate maro sau gri.

Răsfoiți selecția noastră de peste 1000 de ochelari de soare polarizați pentru femei, ochelari de soare polarizați pentru bărbați, și ochelari de soare polarizați pentru copii, și găsiți modelele care vi se potrivesc cel mai bine, acum la prețuri cu adevărat avantajoase.

Ochelari de soare polarizați pentru bărbați

Numeroase mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru bărbați. Puteți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare pentru bărbați Versace, și o gamă largă de alte mărci de ochelari de soare de lux pentru bărbați. Nu ratați ofertele noastre speciale pentru ochelari de soare pentru bărbați!

Ochelari de soare polarizați pentru femei

Numeroase mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru femei. Puteți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare pentru femei Versace, ochelari de soare Michael Kors, ochelari de soare Dolce & Gabbana, și o gamă largă de alte mărci de ochelari de soare de lux pentru femei. Nu ratați ofertele noastre speciale pentru ochelari de soare pentru femei!

Ochelari de soare polarizați pentru copii

Numeroase mărci de lux renumite oferă modele de ochelari de soare polarizați pentru copii. Puteți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, și o gamă largă de alte mărci care oferă ochelari de soare confortabili și stilați pentru copii. Nu ratați ofertele noastre speciale pentru ochelari de soare pentru copii!

Ochelarii de soare potriviți

Există trei factori importanți pe care o pereche de ochelari de soare trebuie să îi îndeplinească pentru a oferi o protecție optimă ochilor dumneavoastră împotriva razelor UV dăunătoare. În primul rând, lentila este inima ochelarilor de soare și trebuie să îndeplinească următoarele cerințe. Cel mai important este să purtați un model de ochelari de soare cu un filtru UV care filtrează 100% din razele UV dăunătoare până la 400 de nanometri (ochelari de soare UV 400), astfel încât ochii dumneavoastră să fie protejați de radiațiile ultraviolete.

Al doilea element important al unei perechi bune de ochelari de soare este că că trebuie să vă ofere o vedere confortabilă, chiar și în condiții de soare foarte puternic, astfel încât să vă protejeze de strălucire și de orbire. Nu în ultimul rând, este important ca atunci când privim din spatele ochelarilor de soare să putem vedea o imagine de înaltă calitate și contrastantă. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii de soare potriviți.