Filtrare
Preț (RON)
70,07 lei - 206,57 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
2 - 10
Rază de curbură
Dioptrie
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
22 Dk/t - 26 Dk/t
Conținut de apă (%)
55 % - 69 %
Filtru UV
Lentile colorate
Culori disponibile
Alte caracteristici

Lentile de contact FreshLook

 

5produse

FreshLook Colors UV (2 lentile)

92,90 lei
 

FreshLook ColorBlends UV (2 lentile)

99,90 lei
 

FreshLook One-Day (10 lentile)

70,50 lei
 

  Lentile de contact FreshLook - Efectul natural al varietății!


Lentilele de contact FreshLook de la Alcon (fosta Ciba Vision) se numără printre cele mai importante lentile de contact colorate din lume. Acest lucru nu este o coincidență, deoarece sunt disponibile în 5 tipuri diferite, astfel încât veți găsi cu siguranță alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Toate modelele de lentile de contact le găsiți aici .

Ușor de utilizat, gamă largă
Centrul lentilelor de contact FreshLook este colorat într-o nuanță deschisă de albastru pentru o manipulare și mai ușoară: este mult mai ușor să găsești lentilele pe ochi și în depozit!

Lentilele de contact FreshLook Colorblends sunt ușor colorate pentru a oferi o schimbare naturală și discretă a culorii ochilor.

Gama de lentile de contact FreshLook Colors, pe de altă parte, constă în lentile cu o nuanță mai profundă, astfel încât acestea pot acoperi complet culoarea naturală a ochilor, făcând posibilă obținerea oricărei nuanțe! În plus, lentilele de contact colorate Freshlook oferă același confort ca și lentilele necolorate. Lentilele de contact FreshLook Dimension sunt special concepute pentru persoanele cu ochi limpezi. Acestea oferă un aspect mai îndrăzneț și o profunzime unică a culorii ochilor, care cu siguranță va uimi!

Lentilele FreshLook Radiance sunt cea mai recentă adiție la familia FreshLook. Acestea combină mai multe nuanțe pentru a crea un efect perlat natural care luminează ochii în mod magic.

Lentilele FreshLook de la Alcon sunt fabricate numai din materiale de cea mai bună calitate și au o permeabilitate ridicată la oxigen pentru un confort pe tot parcursul zilei. Toate lentilele de contact FreshLook sunt lentile cu purtare lunară, pe site sunt disponibile atât soluții pentru lentilele de contact cât și picături pentru ochii dumneavoastră.

Comandați lentilele de contact FreshLook în mod simplu


Comandați online lentilele dvs. colorate preferate, asigurându-vă că obțineți cel mai bun preț pentru lentilele de contact FreshLook! În plus, comanda poate fi livrată chiar a doua zi!