Filtrare
Preț (RON)
511,42 lei - 934,57 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
55 - 58
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare Ray Ban Caravan

 

5produse

Ochelari de soare Ray-Ban Caravan: Reinterpretarea ochelarilor de soare Ray-Ban Aviator

Inițial introdusi în 1957, ochelarii de soare Ray-Ban Caravan sunt un model streamline, geometric, oferind o alternativă la clasicii ochelari de soare Ray-Ban Aviator. Logo-ul Ray-Ban este vizibil pe placuțele nazale și lentile. Caravanul prezintă lentile și rame unghiulare în comparație cu lentilele în formă de lacrimă ale Aviatorilor, care sunt disponibile în versiuni polarizate și cu prescripție în colecția Ray-Ban de ochelari de soare pentru femei și ochelari de soare pentru bărbați. Tipul de ramă Caravan este similar cu ochelarii de soare pentru piloți, dar mai unghiular, cu aceeași culoare de ramă ca tipurile de bază ale colecției de piloți și, de asemenea, culoarea lentilelor.

Purtați ochelarii de soare Caravan RX 3636V 2501 în rame din metal pistol, aur sau argint, iar culoarea lentilelor poate fi verde cristal solid, oglindă gri cristal sau cu prescripție.

Vânzare de Ochelari de soare Ray-Ban Caravan

Ramele de ochelari Ray-Ban și modelele de ochelari de soare Ray-Ban sunt considerate clasici atemporali create de compania optică Bausch + Lomb. Ochelarii de soare Ray-Ban, inspirați de succesul iconic al Ray-Ban Aviator, au fost realizați în imaginea sa. Culoarea și stilul ramei metalice au rămas aceleași, dar în locul lentilelor în formă de lacrimă, lentilele urmează curbe mai unghiulare, menținând culorile de bază tipice ale ochelarilor de soare pentru bărbați Aviator.

Modelele de marcă Ray-Ban sunt cunoscute pentru calitatea și durabilitatea lor excelente, și acest lucru nu este diferit pentru modelele de ochelari de soare Caravan, deoarece acestea prezintă o ramă de metal plăcută la atingere, făcându-le extrem de ușoare dar durabile. Produsul este conceput în primul rând pentru bărbați datorită dimensiunilor mai mari, dar poate fi, de asemenea, o alegere perfectă pentru doamnele care preferă lentile și dimensiuni ale ramelor ușor mai mari și forme unghiulare.

Colecția de ochelari de soare Ray-Ban Cavaran

Mai târziu, în 1952, a fost creat modelul de ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer, care a devenit rapid unul dintre favoriții starurilor de la Hollywood precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson sau James Dean. Un moment de referință al anilor '80 a fost reconstituirea Ray-Ban Clubmaster, care a reinterpretat stilul ramei Browline de la sfârșitul anilor '40 cu o oarecare casualitate, design neconvențional și o formă de lentilă cu adevărat distinctivă. Merită menționat un alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, care prezintă o ramă metalică hexagonală, foarte îngustă.

Ochelari de soare Ray-Ban Caravan

Colecția de Ochelari de soare Ray-Ban Caravan pentru Femei

Femeile pot alege dintre modelele iconice din colecția de rame de ochelari pentru femei Ray-Ban, cum ar fi ochelarii de soare Ray-Ban Aviator, ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster, sau chiar ochelarii de soare Ray-Ban Round.

Colecția de Ochelari de soare Ray-Ban Caravan pentru Bărbați

Vânzarea de ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban include peste 100 de ochelari de vedere Ray-Ban, inclusiv ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer, ochelari de soare Ray-Ban Aviator, sau chiar ochelari de soare Ray-Ban Hexagonal.

Ray-Ban: Ochelari de soare Ray-Ban Caravan, O gamă largă

Sunt multe magazine online care vând produse optice în lumea online, dar este important să cumpărați doar din surse fiabile și tratabile. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor.

Alegeți din selecția noastră iconică de ochelari de soare pentru femei și ochelari de soare pentru bărbați și profitați de ofertele noastre de promovare a ochelarilor de soare Ray-Ban în magazinul nostru online.

Ochelari de soare Ray-Ban