Filtrare
Preț (RON)
244,27 lei - 1 939,47 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
50 - 133
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator

 

38produse
 

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator: Drumul către faimă

Aviatorul este primul model de ochelari de soare al lui Ray-Ban, creat la cererea Forțelor Aeriene ale SUA în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru piloți, pentru a-și proteja ochii de lumina soarelui în timpul zborului. Ochelarii de soare Aviator inițiali au fost fabricați cu rame din plastic ușor, brațe subțiri și un design mai estetic decât ochelarii de protecție standard anteriori. Lentilele verzi au fost încorporate în ramă, special concepute pentru a reduce reflexia soarelui fără a compromite vederea. Lentilele convexe în formă de lacrimă au fost utilizate pentru a asigura o acoperire adecvată a ochilor și iluminare din orice unghi.

După război, mii de ochelari de soare Aviator de surplus Ray-Ban au inundat piața americană, devenind rapid populare datorită funcționalității și stilului lor, popularitate pe care o mențin și în prezent. Un alt factor care a contribuit la popularitatea bruscă a modelului a fost admirația publicului pentru piloți la acea vreme, care erau venerați pentru rolul lor în câștigarea războiului, determinând mulți să vrea să-i emuleze. Din anii 1950, ochelarii de soare Aviator au fost un accesoriu de modă prominent purtat de celebrități precum Tom Cruise, David Bowie, Freddie Mercury și Michael Jackson.

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator

Navighează prin selecția noastră largă de ochelari de soare aviator Ray-Ban pentru femei, ochelari de soare aviator Ray-Ban pentru bărbați, și ochelari de soare Ray-Ban pentru copii, și găsește modelul original de ochelari de soare Ray-Ban care ți se potrivește cel mai bine la un preț cu adevărat favorabil. Dacă ești interesat de alte colecții iconice, asigură-te că verifici modelele de ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster, ochelari de soare Ray-Ban Hexagonal și ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer.

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator cu Lentile Polarizate

O parte semnificativă din ochelarii de soare Ray-Ban au lentile polarizate, care filtrează lumina orbitoare care vine orizontal, cum ar fi lumina reflectată din apă, sol sau diverse suprafețe. În plus, acestea reduc strălucirea, oferind o experiență vizuală mult mai bună. Sunt o alegere excelentă pentru sporturi, conducere, plimbări sau pescuit.

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator într-o Gamă Largă cu Reduceri Prezentate

Sunt numeroase magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumperi de la surse fiabile și reputate. Magazinul nostru online oferă una dintre cele mai mari selecții din țară de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de protecție pentru calculator, unde te așteaptă cele mai favorabile prețuri la ochelari de soare.

Ochelari de soare Ray-Ban