Filtrare
Preț (RON)
446,68 lei - 653,77 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban Erika

 

32produse
 

Ochelari de Soare Ray-Ban Erika - Unde Stilul Vintage Întâlnește Eleganța

Pentru mulți, primul element distinctiv în ceea ce privește modelele Ray-Ban Erika este recunoașterea lor. Colecția încarnează concepte de design și soluții unice care evocă o atmosferă retro și fac purtătorul să iasă în evidență din mulțime.

Putem prezenta cel mai bine modelele Erika ca un adevărat clasic vintage. Ramele de ochelari și ochelarii de soare Ray-Ban sunt renumite pentru materialele lor excelente și durabilitate, iar Erika nu este diferită de omologii săi. Folosește elemente de cauciuc, metal și plastic, în funcție de modelul specific.

Vin în dimensiuni supradimensionate, ceea ce înseamnă că sunt ușor mai mari decât ochelarii și ochelarii de soare de dimensiuni medii. Stilul supradimensionat reflectă întotdeauna o anumită atitudine, sentiment și tendință, reprezentând un punct de vedere interesant și unic. În plus, datorită lentilelor mai mari, ochelarii de soare acoperă o suprafață mai mare a ochilor, oferind o protecție excelentă împotriva radiațiilor UV nocive. Atunci când achiziționați ochelari de soare, căutați întotdeauna eticheta de ochelari de soare UV400, deoarece aceasta asigură o protecție adecvată pentru ochii dumneavoastră. În gama noastră, toți ochelarii de soare oferă protecție UV, deci nu trebuie să vă faceți griji în privința protejării ochilor.

Ochelari de Soare Ray-Ban Erika

Ochelari de Soare Polarizați Ray-Ban Erika

În gama noastră, mai multe modele Erika vin cu lentile polarizate, care filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, cum ar fi lumina reflectată de la apă, sol și diverse suprafețe. În plus, reduc reflexiile, oferindu-ne o experiență de vizualizare mult mai bună. Pot fi o alegere excelentă pentru sporturi, conducere, plimbări sau pescuit.

Ochelari de Soare Ray-Ban: O Gamă Largă de Ochelari de Soare, Reduceri Speciale

Alegeți din ochelarii de soare pentru femei Ray-Ban și ochelarii de soare pentru copii Ray-Ban, ochelarii de soare pentru bărbați din selecția noastră și găsiți modelul original de ochelari de soare Ray-Ban Erika care vi se potrivește cel mai bine. Dacă sunteți interesat de alte colecții Ray-Ban, verificați ochelarii de soare Ray-Ban Aviator, ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer, ochelarii de soare Ray-Ban Hexagonal, ochelarii de soare Ray-Ban Justin și alte ochelari de soare Ray-Ban modele în magazinul nostru online.

O Selecție Imensă, Optică Autentică

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumpărați doar din surse fiabile și ușor de urmărit. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm în mod natural autenticitatea produselor.

Ochelari de Soare Ray-Ban