Filtrare
Preț (RON)
510,77 lei - 898,17 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
50 - 54
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer

 

28produse
 

Colecția Ray-Ban Wayfarer

Colecția Wayfarer a apărut ca al doilea model de ochelari de soare creat de marca Ray-Ban a companiei optice Bausch + Lomb, după Ray-Ban Aviator, în 1952. La o primă vedere, s-ar putea să nu considerăm mult semnificația modelelor Wayfarer în industria modei și în viața noastră, deoarece anterior ochelarii de soare aveau doar o singură sarcină: să protejeze ochii purtătorului de soarele arzător.

Știm despre primii ochelari de soare Aviator că au fost fabricați la comanda Forței Aeriene Americane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a proteja ochii piloților de lumina soarelui în timpul zborului. Faptul că au fost, de asemenea, excelente în design și ochelari de soare eleganți a fost doar un efect secundar plăcut alături de practicitate. Cu toate acestea, Wayfarer a fost primul model introdus pe piață ca un accesoriu de modă cu un design la modă și o utilizare nouă a materialelor, inaugurând o eră cu adevărat fascinantă.

A declanșat o revoluție definitorie în modă, rezultând într-o serie de rame de ochelari Ray-Ban și modele de ochelari de soare mai târziu care încă reprezintă un statut de cult și o calitate constantă. Modelele Wayfarer sunt considerate unul dintre cele mai definitorii accesorii de modă ale anilor '60, purtate de vedete globale precum James Dean, The Beatles, Muhammad Ali, Bob Dylan, Tom Cruise sau Michael Jackson.

Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban: Ochelari de Soare Originali la Prețuri Reduse

Navighează în gama noastră largă de ochelari de soare Ray-Ban pentru femei, ochelari de soare Ray-Ban pentru bărbați, și ochelari de soare Ray-Ban pentru copii și găsește modelul de ochelari de soare Ray-Ban care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă te interesează și alte colecții Ray-Ban, aruncă o privire la ochelarii de soare Ray-Ban Aviator, ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster, ochelarii de soare Ray-Ban Erika, ochelarii de soare Ray-Ban Hexagonal, ochelarii de soare Ray-Ban Justin, și mai multe modele de ochelari de soare Ray-Ban în magazinul nostru online.

Ochelari de Soare Ray-Ban cu Reduceri Speciale

Sunt multe magazine online care vând produse optice în lumea online, dar este important să cumperi doar din surse fiabile și ușor de urmărit. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor.

Magazinul nostru online are unul dintre cele mai mari stocuri din țară de lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari pentru calculator, unde oferim întotdeauna cele mai bune oferte promoționale pentru ochelarii de soare Ray-Ban.

Ochelari de soare Ray-Ban