Filtrare
Preț (RON)
510,77 lei - 1 658,67 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
48 - 54
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban Hexagonal

 

23produse
 

Ochelari de Soare Ray-Ban Hexagonal - Ce Obținem Când Încrucișăm un Cerc cu un Pătrat?

Nimic altceva decât o colecție modernă de ochelari de soare Ray-Ban numită Hexagonal. Designul ochelarilor de soare Ray-Ban Hexagonal reîmprospătează formele tipic rotunde sau pătrate ale lentilelor cu o construcție hexagonală, făcându-i perfecti pentru cei care nu pot decide între o formă sau alta.

Stilul Hexagonal este o versiune mai moale, mai ușor curbată a ramelor hexagonale care arată minunat atât pe caracteristici faciale rotunde, cât și pe cele mai definite, astfel încât fiecare poate găsi modelul perfect pentru ei.

Nimic nu vorbește mai mult despre calitatea și statutul cult al ochelarilor de soare Ray-Ban decât faptul că au beneficiat de popularitate neîntreruptă încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cheia designului Hexagonal este profilul subțire al tamplei și al ramei cu lentile plate de cristal. În timp ce modelele inițiale erau disponibile în culoarea ramelor aurii, astăzi sunt disponibile în mai multe combinații alternative de culori.

Ochelari de Soare Ray-Ban Hexagonal

Promovare Ochelari de Vedere Ray-Ban Hexagonal

Modelele de ochelari Ray-Ban Hexagonal, în ceea ce privește forma lor, nu sunt natural diferite de ochelarii de soare hexagonali Ray-Ban. Familia Ray-Ban Hexagonal este o piesă iconică constantă în colecțiile de ochelari de vedere Ray-Ban.

Ray-Ban: Ochelari de Soare Autentici la Cel Mai Bun Preț

Răsfoiește gama noastră largă de ochelari de soare pentru femei Ray-Ban, ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban și ochelari de soare pentru copii Ray-Ban și găsește modelul de ochelari de soare Ray-Ban care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă ești interesat de alte colecții Ray-Ban, verifică ochelarii de soare Ray-Ban Aviator, ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer, ochelarii de soare Ray-Ban Erika, ochelarii de soare Ray-Ban Justin și alte modele de ochelari de soare Ray-Ban în magazinul nostru online.

LentileContact.ro - Selecție Enormă, Optică Autentică

Sunt multe magazine online care vând produse optice, dar este important să cumperi doar de la surse fiabile și tratabile. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm natural autenticitatea produselor.

Magazinul nostru online are unul dintre cele mai mari stocuri din țară de lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare și ochelari pentru calculator, unde oferim întotdeauna selecția cea mai favorabilă de rame de ochelari și ochelari de soare Ray-Ban.

Ochelari de Vedere Ray-Ban