Filtrare
Preț (RON)
442,78 lei - 653,77 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
51 - 55
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban Justin

 

17produse
 

Ochelari de Soare Ray-Ban Justin - Introducerea unui Clasic Redesenat

Modelele de rame de ochelari și ochelari de soare Ray-Ban sunt considerate clasice atemporale, create de compania optică Bausch + Lomb. Ochelarii de soare Ray-Ban Justin sunt inspirați de succesul iconic al Ray-Ban Wayfarer și sunt făcuți în imaginea sa. Forma și stilul distinctiv rămân, dar în spiritul prospețimii, lentilele sunt puțin mai mari, urmând curbe mai accentuate, iar brațele ramei sunt acoperite cu cauciuc pentru un confort sporit. Toate acestea în noi variații de culoare, interesante și unice.

Modelele Ray-Ban sunt renumite pentru calitatea și durabilitatea lor excelente, iar Justin nu face excepție, deoarece are o ramă din plastic plăcută la atingere, făcându-l extrem de ușor dar durabil. Inițial concepută în principal pentru bărbați datorită dimensiunilor lor mai mari, poate fi și o alegere perfectă pentru doamnele care preferă lentile și dimensiuni de ramă puțin mai mari.

Ochelari de Soare Ray-Ban Justin

Ray-Ban: Ochelari de Soare de Înaltă Calitate, O Gamă Largă de Opțiuni

Explorează gama noastră de ochelari de soare pentru femei, ochelari de soare pentru bărbați și ochelari de soare pentru copii Ray-Ban, și găsește modelele de ochelari de soare Ray-Ban care ți se potrivesc cel mai bine, acum la un preț cu adevărat favorabil. Dacă ești interesat de alte colecții Ray-Ban, verifică ochelarii de soare Ray-Ban Aviator, ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer, ochelarii de soare Ray-Ban Erika, ochelarii de soare Ray-Ban Hexagonal și mai multe modele de ochelari de soare Ray-Ban în magazinul nostru online.

Ochelari de Soare Polarizați Ray-Ban Justin

Mai multe modele Justin din gama noastră prezintă lentile polarizate, care filtrează razele de lumină orbitoare care intră orizontal, cum ar fi cele reflectate din apă, pământ și diverse suprafețe. De asemenea, reduc strălucirea, oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. Pot fi o alegere excelentă pentru sport, conducere, plimbare sau chiar pescuit.

Ochelari de Soare Ray-Ban la LentileContact.ro - Opticianul de pe Internet

Sunt numeroase magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumperi de la surse fiabile și reputate. Magazinul nostru optic vinde doar produse autentice, și garantăm autenticitatea acestora.

Magazinul nostru online oferă una dintre cele mai mari selecții de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare, ochelari pentru calculator, unde oferim întotdeauna cele mai favorabile prețuri.

Ochelari de Soare Ray-Ban