Filtrare
Preț (RON)
562,77 lei - 934,57 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
55 - 58
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare Ray-Ban New Caravan

 

7produse

Ochelari de soare Ray-Ban New Caravan

Lansate inițial în 1957, ochelarii de soare Ray-Ban New Caravan sunt un model streamlined, geometric, o alternativă la clasicii ochelari de soare Ray-Ban Aviator. Logo-ul Ray-Ban este vizibil pe pernițele nazale și lentile. Caravanul prezintă lentile și rame unghiulare pentru ochelari de soare, în opoziție cu lentilele în formă de lacrimă ale Aviatorului, care sunt disponibile în versiuni polarizate și de prescripție în colecțiile Ray-Ban pentru femei și bărbați. Prin urmare, tipul de ramă Caravan este similar cu ochelarii de pilot, doar mai unghiulari, cu culoarea ramei potrivindu-se culorilor de bază ale colecției de pilot și, de asemenea, culoarea lentilei.

Poartă ochelarii de soare RB3136 Caravan în rame de metal de culoare gri, aurie sau argintie, iar culoarea lentilei poate fi verde solid cristal, oglindă gri cristal sau de prescripție.

Modelele de rame pentru ochelari și ochelari de soare Ray-Ban sunt considerate clasice atemporale, create de compania optică Bausch + Lomb. Inspirată de succesul iconicei Ray-Ban Aviator, acestea au fost realizate urmând modelul său. Culoarea și stilul ramei de metal rămân aceleași, dar în locul lentilelor în formă de lacrimă, lentilele urmează curbe mai unghiulare, păstrând totuși culorile de bază ale ochelarilor de soare Aviator pentru bărbați.

Modelele de marcă Ray-Ban sunt renumite pentru calitatea și durabilitatea lor excelente, iar același lucru se aplică și ochelarilor de soare Caravan, deoarece au o senzație plăcută, cu o ramă de metal, făcându-i modele extrem de ușoare dar durabile. Deși proiectate în principal pentru bărbați datorită dimensiunilor lor mai mari, aceștia pot fi, de asemenea, o alegere perfectă pentru femeile care preferă lentile și dimensiuni de ramă ușor mai mari și forme unghiulare.

Colecția de ochelari de soare Ray-Ban - Tot ce ai vrut să știi

Modelele de rame pentru ochelari și de ochelari de soare Ray-Ban sunt considerate clasice atemporale, create de compania optică Bausch + Lomb în anii treizeci. Primii ochelari de soare Ray-Ban au fost dezvoltați în numele Forțelor Aeriene ale SUA și au fost făcuți pentru piloți. Comisia a încurajat dezvoltarea unor ochelari de soare speciali, care au rezultat în ochelarii de soare de pilot cu lentile verzi, Ray-Ban Aviator.

Mai târziu, în 1952, a fost creat modelul de ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer, care a devenit rapid favoritul starurilor de la Hollywood precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson sau James Dean. Unul dintre punctele culminante ale anilor '80 a fost recrearea modelului de ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster, care a reinterpretat stilul ramei Browline din anii '40 cu un pic de lejeritate, design neconvențional și o formă de lentilă cu adevărat distinctivă. Merită menționat și alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, care prezintă un tip de ramă de metal cu adevărat îngust și hexagonal.

Ochelari de soare Ray-Ban New Caravan

Ochelari de Soare Ray-Ban: Ochelari de Soare cu Reducere într-o Gamă Largă

Sunt multe magazine online care vând produse optice în lumea online, dar este important să cumperi doar din surse de încredere și ușor de urmărit. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, și garantăm autenticitatea produselor.

Navighează în selecția noastră iconică de ochelari de soare pentru femei și pentru bărbați și profită de ofertele noastre de vânzare ochelari de soare Ray-Ban pe LentileContact.ro.

Ochelari de soare Ray-Ban