Cumparati lentile de contact online

09.0. Apr. 09.

Cumparati lentile de contact online la lentilecontact.ro

Indiferent dacă folosiți lentile de contact constant sau doar ocazional, poate ați auzit deja pe cineva care cumpără lentile de contact online și v-a recomandat să faceți același lucru deoarece, pe lângă primirea acestora direct la domiciliu, este și mult mai ieftin decât într-un magazin optic. Așadar acum puteți economisi prin comandarea lor online!

E ușor să cumperi lentile de contact online, dacă știi cum!

Indiferent dacă folosiți lentile de contact constant sau doar ocazional, poate ați auzit deja pe cineva care cumpără lentile de contact online și v-a recomandat să faceți același lucru deoarece, pe lângă primirea acestora direct la domiciliu, este și mult mai ieftin decât într-un magazin optic. Așadar acum puteți economisi prin comandarea lor online!

Pentru a vă face experiența de cumpărare cât mai ușoară, astăzi vă vom explica cum să procedați și de ce trebuie să țineți cont atunci când cumpărați lentilele de contact online. Prin urmare, vă recomandăm să urmați pașii următori pentru o experiență sănătoasă, simplă și confortabilă.

Cumpara lentile de contact online mai usor si mai ieftin!

 

Obțineți rețeta pentru lentilele de contact

Acesta este primul pas pentru a vedea ce fel de lentile de contact se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră și ce parametri aveți nevoie. Pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați o consultație la un medic specialist, în urma căreia vi se va oferi o rețetă specială pentru lentile de contact. Trebuie să țineți cont că rețeta pentru ochelarii de vedere nu poate fi folosită pentru a achiziționa lentile de contact. Este important să țineți cont de acest lucru pentru a evita cumpărarea unor lentile de contact care nu vi se vor potrivi și nu veți putea vedea clar cu ele.

De regulă, rețeta include întotdeauna următorii parametri: BC (Raza de curbură), DIA (Diametru) și PWR (Putere, sferă sau dioptrie). Dacă aveți astigmatism, atunci rețeta va conține și următorii parametri: AXIS (Axă) și CYL (Cilindru). În cazurile în care lentilele sunt pentru corecția prezbiopiei, atunci veți avea și acești parametri: ADD (Adiția) și D (Ochiul dominant).

Indiferent dacă aveți aceiași parametri la ambii ochi sau nu, în rețetă veți avea trecuți parametrii pentru fiecare ochi separat. Aceasta poate include și cât timp este valabilă, de regulă un an, precum și marca de lentile de contact recomandate de specialist pentru dumneavoastră.

Parametrii lentilelor de contact pe ultima cutie folosita

O altă metodă de a afla care sunt parametrii necesari, este verificarea ultimei cutii de lentile de contact pe care ați avut-o. Pe una din marginile cutiei, veți găsi toți parametrii necesari așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Alegeți tipul de lentile de contact care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

În funcție de modul în care veți folosi lentilele de contact, va trebui să alegeți între lentile de contact de unică folosință sau reutilizabile. Puteți cumpăra lentile de contact zilnice, lentile cu purtare de două săptămâni, precum și lentile de contact lunare. Întrebarea este, care vi se potrivesc cel mai bine?

Dacă purtați lentile de contact la ocazii speciale sau doar în vacanță, vă recomandăm lentile de contact zilnice. Acestea, pentru că sunt de unică folosință, sunt o opțiune foarte confortabilă și sănătoasă pentru ochii dumneavoastră. Am putea chiar spune că sunt modul cel mai practic și igienic de a purta lentile de contact, deoarece acestea nu necesită nicio soluție pentru întreținere și sunt o alegere foarte bună și pentru persoanele care practică diverse sporturi, sau au ochi mai sensibili. De exemplu, 1 Day Acuvue Moist este perfect dacă aveți ochi uscați sau sensibili. Dacă doriți, de asemenea, să accentuați culoarea ochilor dumneavoastră, puteți alege lentilele de contact colorate, precum FreshLook One Day, acestea fiind disponibile în 4 culori.

În ceea ce privește lentilele cu înlocuire la două săptămâni sau lunare, dacă ceea ce căutați este să puteți purta lentile în fiecare zi și pentru o perioadă mai îndelungată, aceasta este cea mai bună opțiune. În plus, lentilele lunare sunt mai ieftine decât cele zilnice, chiar dacă luați în considerare prețul suplimentar al soluțiilor de întreținere.

Indiferent de lentilele pe care le considerați cele mai potrivite, vă recomandăm să consultați întotdeauna un specialist, pentru a vă spune ce se potrivește cel mai bine ochilor dumneavoastră și cum să le utilizați într-un mod corect.

Verifică oferta Lentilecontact.ro și comandă acum!

La Lentilecontact.ro puteți găsi lentilele dvs. de contact cu o reducere de până la 50% comparativ cu magazinele optice sau cu alte magazine online, și vă puteți bucura, de asemenea, de promoțiile noastre și de cupoanele de reduceri. În plus, pentru comenzile de peste 100 de RON, transportul este gratuit.

Plasarea comenzii lentilelor de contact pe site-ul nostru este foarte simplă. Înregistrați-vă aici pentru a nu pierde nici o ofertă și pentru a selecta marca și tipul de lentile de contact pe care doriți să le achiziționați. Apoi, adăugați parametrii de care aveți nevoie în funcție de rețeta dumneavoastră. Dacă trebuie să cumpărați și o soluție pentru întreținerea lentilelor de contact sau picături de ochi, puteți alege de asemenea dintr-o gamă largă de produse. Adăugați toate produsele în coșul dvs. și plasați comanda!

Sunteți gata să faceți prima dvs. comandă de lentile de contact online? Dacă aveți întrebări, puteți să verificați mai multe informații aici sau să intrați în legătură cu noi ori de câte ori aveți nevoie. Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări și, mai presus de toate, să vă ajutăm să aveți o calitate mai bună a vieții și a sănătății vizuale.

Înscrieți-vă la newsletter și fiți printre primii care află despre promoțiile și noutățile noastre