Filtrare

Ochelari de soare Ray-Ban

 

Ochelari de Soare Ray-Ban: Un Stil ce Îmbrățișează Generații

Ramele ochelarilor de vedere Ray-Ban și modelele de ochelari de soare Ray-Ban sunt considerate clasici atemporali, create de compania optică Bausch + Lomb în anii 1930. Primii ochelari de soare Ray-Ban au fost comisionați de Forțele Aeriene Americane și făcuți pentru piloți. Comisia a militat pentru dezvoltarea unor ochelari de soare speciali, ceea ce a dus în cele din urmă la crearea ochelarilor de soare Ray-Ban Aviator cu lentile verzi, cunoscuți și sub numele de ochelari de soare Ray-Ban Pilot.

Mai târziu, în 1952, a fost creat modelul de ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer, care a devenit rapid favoritul starurilor de la Hollywood precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson sau James Dean. Un moment de referință al anilor '80 a fost re-crearea Ray-Ban Clubmaster, care a reimaginat stilul ramei Browline din anii '40, cu o anumită lejeritate, design neconvențional și o formă de lentilă cu adevărat distinctivă. Merită menționat și un alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, care prezintă un tip de ramă metalică hexagonală și îngustă.

Ochelari de Soare Ray-Ban

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Ray-Ban

Doamnele pot alege din modelele de ochelari de soare pentru femei Ray-Ban, printre care se numără piese iconice precum Ray Ban Aviator, Ray Ban Hexagonal, Ray-Ban Jackie Ohh II sau Ray-Ban Erika sunglasses. Culorile ramei și ale lentilelor din colecția de ochelari de soare pentru femei Ray-Ban reflectă întotdeauna aspectul iconic al mărcii Ray-Ban.

Colecția de Ochelari de Soare pentru Bărbați Ray-Ban

Domnii pot alege din piesele elegante din colecția de ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban. Modelele remarcabile din gama de ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban includ celebrele ochelari de soare Ray-Ban Aviator Large Metal, ochelarii de soare rotunzi Ray-Ban, ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer și, nu în ultimul rând, modelele de ochelari de soare Ray-Ban Justin.

În plus, ochelarii de soare pentru copii Ray-Ban, care sunt populari printre mulți, permit întregii familii să poarte produsele iconice ale mărcii. Explorează colecția noastră de aproape 1500 de perechi de ochelari de soare Ray-Ban și găsește modelul original de ochelari de soare Ray-Ban care ți se potrivește cel mai bine.

Lentile de Ochelari de Soare Polarizate

O parte semnificativă din ochelarii de soare Ray-Ban vin cu lentile polarizate, care filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, precum lumina reflectată de pe apă, sol și diverse suprafețe. În plus, reduc strălucirea, oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. Pot fi o alegere excelentă pentru sporturi, conducere, plimbare sau pescuit.

Videoclipuri ale Campaniei de Promovare a Ochelarilor de Soare Ray-Ban

Ray-Ban: Gamă Largă de Ochelari de Soare

Există multe magazine online care vând produse optice în lumea online, dar este important să cumperi doar din surse de încredere și ușor de urmărit. Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor.

Alege din colecția noastră iconică de ochelari de soare pentru femei și ochelari de soare pentru bărbați și profită de ofertele noastre promoționale de ochelari de soare Ray-Ban în magazinul nostru online.

Ochelari de Soare Ray-Ban